HATAY’DA EKONOMİNİN KAPTANLARI ESNAFIN YANINDA

HATAY’DA EKONOMİNİN KAPTANLARI ESNAFIN YANINDA

ABONE OL
2 Mayıs 2024 17:52
HATAY’DA EKONOMİNİN KAPTANLARI ESNAFIN YANINDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da esnaflara yönelik çok sayıda projeyi hayata geçiren Hatay SGK İl Müdürü Hamit Bal, Ticaret İl Müdürü Halit İmrek ve beraberindeki heyet, sebze hali esnafını ziyaret etti.

Nevşehir Valiliği ve Nevşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve binlerce kişiye istihdam imkanı sağlayan sebze halinde hizmet veren esnaflara Dernek Başkanı Sedat Mansuroğlu organizasyonunda gerçekleşen ziyarette SGK İl Müdürü Hamit Bal, Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu yer aldı.

ESNAFIN SORUNLARI BİZE EMANET

Hal Müdürünün karşıladığı heyet sebze hali esnafının sorunları, bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini görüştü. Ziyarette konuşan Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Halit İmrek; “Deprem kentimiz Hatay’da esnaflarımızın işlerinin devamını sağlamak adına çok sayıda çalışma yaptık. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da esnaflarımızın işlerini kolaylaştırmak, istihdamı desteklemek, üretime devam edilmesini sağlamak adına sizin sorununuz bizim sorunumuzdur demek adına bugün sizlerleyiz. İnşallah esnafımızı kalkındıracak adımları kısa süre içerisinde atacağız. Sorunlarınızın çözümü için üst makamlar ile görüşeceğiz. Kısa süre içerisinde sizlere müjdeli haberlerle dönmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ticaret İl Müdürü İmrek de kendilerini ağırlayan esnaflara teşekkür ederek her daim kurumunun kapılarının esnaflara sonuna kadar açık olduğunu belirtti. Toplantıda elde edilen verilerin ilgili makamlara iletileceğini kaydeden İmrek, kısa sürede esnafın yüzünü güldüreceklerini de sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli