“Hatay’da gençlerin ilk oyu Erdoğan’a”

“Hatay’da gençlerin ilk oyu Erdoğan’a”

ABONE OL
4 Aralık 2022 18:58
“Hatay’da gençlerin ilk oyu Erdoğan’a”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Hikmet OTUZBİR
AK Parti Hatay İl Gençlik Kolları ve ilçe gençlik kolları teşkilatı ortaklığıyla tüm ilçelerde eş zamanlı olarak ‘İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye’ programı gerçekleştirildi.


İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya’nın öncülüğünde tüm ilçelerde gerçekleşen programlara gençler yoğun ilgi gösterdi. Başta Antakya olmak üzere 15 ilçede gerçekleşen programlarda 2023 seçimlerinin önemine vurgu yapılırken, büyüyen Türkiye’nin istikrarlı büyümesinin devamı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden başkan seçilmesinin önemli olduğu kaydedildi.


ALKAYA: GENÇLİĞİN CUMHURBAŞKANIMIZA GÜVENİ TAM
İl gençlik kolları başkanı Mustafa Alkaya, İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye’ programlarıyla Haziran 2023’te gençlerden en fazla oy aldığımız bir seçim olacağını ve bu seçimde AK gençliğin tek dokunuşla sandığa mührünü vuracağını belirtti. Alkaya açıklamasında; “AK Parti’miz Türkiye’yi 20 yıldır kalkındırmanın, muasır medeniyetlerin üzerine çıkarmanın, bu ülkeyi yatırım, istihdam, ihracat ve cari fazlayla büyütmenin derdinde olan siyasi hareketidir. İhmal edilmiş bütün alanlarına yatırımlar yaparak, altyapı sıkıntılarını gidererek, katma değerli yatırımlar yaparak Türkiye’yi önümüzdeki yüzyıla Türkiye Yüzyılına hazırlamak için gayret gösteriyoruz. Türkiye Yüzyılının baş aktörleri gençler olacak. Onun için de her fırsatta sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Gençlerle yol arkadaşlığı yapmaya çalışıyoruz. Gençlere, geleceğimize yatırım yapıyoruz.

İHA’ları üreten ekibin yaş ortalaması 30’un altında. O yüzden biz gençlerle beraber yol yürümenin önemli olduğunu düşünüyoruz. Bugün gençler siyaset yapabiliyor, meclise girip vekil olabiliyorlar. Biz iktidara geldiğimizde seçilme yaşı kaçtı biliyor musunuz? 2002’de Türkiye’de seçilme yaşı 30’du. Burada vizyon ortaya koydu Cumhurbaşkanımız, önce 25’e sonra 18’e indirdi. 18 yaşında milletvekili seçilebiliyor gençlerimiz. 18’e indireceğiz dediğimizde muhalefet ‘TBMM’yi çoluk çocukla mı dolduracaksınız’ dediler. Biz gençlerle yürümenin doğru olduğuna inanan bir siyasi hareketiz. 2023 seçimleri yaklaşıyor. Türkiye’nin istikametinin ne olması gerektiği konusunda karar vereceğiz. Kritik bir karar vereceğiz. Türkiye’nin istikametine verdiğiniz oyla karar vereceksiniz. Türkiye, büyük mücadelelerle bu noktaya geldi, hiçbir imkan Türkiye’nin önüne altın tepside konulmadı. Vesayetle, darbeyle mücadele ederek bu noktaya getirdik. Kendi kendine yetebilen bir ülkeden bahsediyorsak, büyük mücadele ile bu noktaya geldi. Vereceğiniz oylarla Türkiye kendi kendine yetebilen bir ülke mi, kendi teknolojisini yapan, ileri teknoloji yatırım yapan bir ülke mi olacak yoksa başkalarından aldığı teknolojiyi kullanan ülke mi olacak? Buna karar vereceksiniz” ifadelerini kullandı.


GENÇLİĞE DAİR PROJELERİ YOK
Alkaya açıklamasının devamında; “Hatay’dan ‘ilk oyum Erdoğan’a ilk oyum AK Parti’ye diyoruz. Biz mahalle mahalle, lise lise, üniversite üniversite çalışırken, 2023 hedefine bu kadar odaklanmışken daha karşımızdakilerin adayı belli değil. Onlar kuru hesapların peşinde. Onların gençliğe dair sözleri ve projeleri yok. Oyunuza, yani iradenize, geleceğinize sahip çıkmanızı istiyorum. Hiç kimsenin sizi yalan yanlış bilgiler ve boş vaatlerle yönlendirmesine izin vermeyin. Fikri özgürlüğünüze sahip çıktığınız müddetçe kimse sizi yanıltamaz, kandıramaz, yanlış yönlendiremez. Hatay’da gençler ilk oyunu Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti’ye vermeye hazır. Aramıza fitne tohumları ekmeye, barışı bozmaya, bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara inat 2023’te Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti’ye sahip çıkmaya hazır. Programımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum. Emek veren, gayret gösteren, fedakarlık gösteren arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki Hatay her seçim olduğu gibi dünya liderimiz Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yine sahip çıkacak. ‘Acaba AK Parti bölgede ne yapacak? Hatay’da ne olacak’ diyenler şahit olsunlar, görsünler ki gençlik burada. Hatay yaktığı bu onurlu mücadelenin işaret fişeği ile tüm Türkiye’ye örnek olacak. 2023’te AK Parti sandıktan birinci parti olarak çıkacak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye yüzyılının lideri olacak” dedi.

En az 10 karakter gerekli