Hatay’da kaçakçılığa geçit yok

Hatay’da kaçakçılığa geçit yok

ABONE OL
3 Haziran 2021 21:28
Hatay’da kaçakçılığa geçit yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Defne ilçesinde bir markette toplam 542 paket kaçak sigara ele geçirildi.
İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, Sinanlı Mahallesi’nde bir bakkal ve deposunda bandrolsüz sigara satışı yaptığı bilgisini aldı.
Bakkalda, deposunda ve evinde yapılan arama sonucunda farklı markalarda toplam 542 adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
İş yeri sahibi S.D. hakkında adli işlem yapıldı.

Hatay’da kenevir operasyonu

Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da evinin bahçesinde kenevir yetiştiren şüpheli yakalandı.
Antakya İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında icra edilen çalışma neticesinde Yaylacık Mahallesi Madenyarı Tepe mevkiinde bulunan Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait ormanlık arazi içerisinde esrar olduğu bilgisini aldı.
Ormanlık arazi içerisinde yapılan aramada 750 gram uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen kubar esrar maddesi ile boyları 40 ile 200 santimetre arasında değişen 745 kök kenevir ele geçirildi.
Ayrıca Akçova Mahallesinde ikamet eden A.D. isimli şahsın evinin bahçesinde kenevir bitkisi ve kubar esrar olduğu bilgisini alan ekipler, şüphelinin evinde ve bahçesinde arama yaptı.
A.D isimli şüpheliye ait evin bahçesi içerisinde yapılan aramada boyları 40 ile 120 santimetre arasında değişen 24 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
Şüpheli A.D. gözaltına alındı.

Erzin’deki uyuşturucu operasyonuna 2 tutuklama

Hatay’ın Erzin ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Dörtyol İstihbarat Grup Amirliği ekipleri birlikte koordineli olarak yaptıkları uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik çalışmada, takibe alınan ve içerisinde E.S. ve F.P. isimli şahısların bulunduğu kapalı kasa hafif ticari aracı durdurdu. Yapılan aramada, 101,2 gram metamfetamin adlı madde ele geçirildi.
Gözaltına alınan E.S. ve F.P. isimli şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İHA

HATAY’IN DEFNE İLÇESİNDE BİR MARKETTE TOPLAM 542 PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ. (GÖKHAN AKLAN/HATAY-İHA) Hatay’ın Defne ilçesinde bir markette toplam 542 paket kaçak sigara ele geçirildi.

En az 10 karakter gerekli