Erten Elektronik
Erten Elektronik
HATAY’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMLARI DÜZENLENDİ

HATAY’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMLARI DÜZENLENDİ

ABONE OL
24 Kasım 2023 15:22
HATAY’DA ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMLARI DÜZENLENDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Antakya ilçesinde Öğretmenler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

İlk program Antakya Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz ve öğretmenlerin Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu’nda süren programda, mesleğe yeni başlayan öğretmenler yemin etti. Vali Mustafa Masatlı, yaptığı konuşmada, depremlerden etkilenen Hatay’ın yeniden inşasında en önemli destekçilerinden birinin öğretmenler olduğu söyledi. Öğretmenlerin deprem bölgesinde özveriyle çalıştıklarını belirten Masatlı, “Deprem sonrası iyileşme sürecindeyiz, bu sürecin getirdiği bir takım zorluklara rağmen görevinizin başında fedakarca gayretleriniz her türlü takdire şayandır. Devletimizle birlikte her türlü şartta el ele vermesini bilen bir milletin öğretmenlerinin karakteristik özelliği de bu olsa gerek. Sizlerin varlığı müreffeh geleceğimizin önemli bir göstergesidir.” dedi.

DEPREMDE HAYATINI KAYBEDEN ÖĞRETMENLER ANILDI

Konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan müzik etkinliğinde depremde yaşamını yitiren öğretmenler alındı. Tören sonunda mesleğe yeni başlayan öğretmenler yemin ederken, emekli olan öğretmenlere ise “Hizmet Şeref Belgesi” takdim edildi.

En az 10 karakter gerekli