“Hatay’ın geleceği Emine Şeval Bahadır gençlerin ve kadınların sesi olmaya geliyor”

“Hatay’ın geleceği Emine Şeval Bahadır gençlerin ve kadınların sesi olmaya geliyor”

ABONE OL
28 Mart 2023 17:10
“Hatay’ın geleceği Emine Şeval Bahadır gençlerin ve kadınların sesi olmaya geliyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan 28. dönem milletvekilliği seçimlerinde genç aday adayı Emine Şeval Bahadır, tüm Hatay gençliğinin ve bayan olması hasebiyle kadınların sesi olmak için aday adayı olduğunu açıkladı.

Aday adayı olması için kendisine çok sayıda desteğin geldiğini belirten aileden AK Partili Bahadır, temel ilkelerine hakim olduğu AK Parti’de siyaset yapmaktan, Hataylı vatandaşların sesi olmaktan gurur duyacağını belirtti. Ailesinden çok sayıda ismin AK Parti kademelerinde üstdüzey yöneticilik kadrolarında yer almasından dolayı AK Parti terbiyesiyle büyüdüğünü sözlerine ekleyen Bahadır, gençliğinin verdiği dinamizmi ailesinden edindiği tecrübe ile birleştirerek TBMM’de Hatay’ı temsil etmekten memnuniyet duyacağını da kaydetti. Hatay’ın sorunlarının ve çözüm yollarının bilincinde olduğunu ifade eden Bahadır, genç yaşında mücadeleden kaçınmayacağını belirtti.

“MÜCADELENİN İÇİNDEN GELDİM, ASLA MÜCADELEDEN KAÇMAM”

Gazetemize aday adaylığı süreci ve projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Bahadır; “Türkiye’de siyasi çevreler, 20 yılda tüm yapılanları görmezden gelerek Türkiye’yi bir bilinmeze sürüklemek istiyorlar. Daha kendi aralarında anlaşamayan, sürekli fire veren ve kim tarafından yönetildiği belli olmayan masanın müdavimleri sözlerinde bile nasıl kriz çıkartacaklarını adeta anlatıyorlar. Ama aziz milletimiz bütün olan bitenleri görmektedir ve biz bunlara geçit vermeyeceğiz. Ben de genç bir vekil aday adayı olarak bu mücadelede yer almak istiyorum.

Dünya lideri Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde dünyaya sözünü dinleten Türkiye yolunda bana da çok fazla görev düştüğünü bildiğim için AK Parti bayrağını Hatay’da tüm burçlarda dalgalandırmak adına, gençlerimize ve kadınlarımıza en büyük değeri veren STK olan AK Parti’mizin başarısı için, Hataylı hemşerilerimin sesi olmak için bu yola çıktım. Allah yolumuzu açık etsin” ifadelerini kullandı.

Aldığı eğitim, ailesinden edindiği siyasi tecrübe ve yaptığı açıklamalarla kamuoyundan tam not alan Emine Şeval Bahadır’a Hatay kamuoyundan destek yağıyor.

En az 10 karakter gerekli