Erten Elektronik
Erten Elektronik
HATAYLI BAŞKANLARDAN YELOĞLU’NA İADE-İ ZİYARET

HATAYLI BAŞKANLARDAN YELOĞLU’NA İADE-İ ZİYARET

ABONE OL
6 Haziran 2024 20:54
HATAYLI BAŞKANLARDAN YELOĞLU’NA İADE-İ ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar ve Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Türkiye Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Mehmet Yeloğlu’na iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Geçmiş dönem Antakya Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Yeloğlu’nun memleketi Hatay’a özel önem vermesinden dolayı birliğe üye olan iki başkan, TBBB’nin Yeloğlu ile adının daha sık duyulmaya başlandığını belirterek kendisine ve yönetimine çalışmalarında başarı dileklerini ilettiler. Yakın zamanda üye oldukları Türkiye Belediye Başkanları Birliği’nin belediye başkanlarının görevleri süresinde ve görevden sonraki süreçte daima yanlarında olacağından emin olduklarını kaydeden Yapar ve Yalçın, Yeloğlu ile çalışmaları ve Hatay üzerine istişarelerde bulundular.

YELOĞLU HEMŞEHRİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

İki başkanın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Yeloğlu, Başkan Yapar ve Başkan Yalçın’a birliğe güç katmalarından ve nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. TBBB’nin daha geniş kesimlere ulaşması için yönetim olarak çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Yeloğlu, hedefin 81 ile ve 922 ilçe ile birlikte geçmiş dönemde belediyelerde görev yapan tüm başkanlar olduğunu belirtti. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

BİRLİK ÜYESİ BAŞKANLARIN HAKLARI YELOĞLU’NA EMANET

1700’den fazla üyesi bulunan TBBB’nin üyelerinin haklarının kendilerine emanet olduğunu defaatle ifade eden Başkan Yeloğlu verdiği sözü tuttu. Genel Başkan Yeloğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’ı makamında ziyaret etti. Yeloğlu ziyaretinde Yanılmaz ile birlik üyesi belediye başkanlarının özlük hakları ve genel değerlendirmelerde bulundu. Üyelerinin haklarının korunması, yeni haklar kazandırılması ve üyelere sosyal anlamda katkı sunulması adına çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Yeloğlu, görüşmeden olumlu ayrıldıklarını ve bundan sonra da birliğin ali menfaatleri adına tüm kapıları çalmaya devam edeceklerini kaydetti.

Yeloğlu kabulünden dolayı AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz’a teşekkürlerini sundu.

En az 10 karakter gerekli