Erten Elektronik
Erten Elektronik
HATAYLI GAZETECİ KÖLEOĞLU’NDAN YAZAR ARSLAN’A ZİYARET

HATAYLI GAZETECİ KÖLEOĞLU’NDAN YAZAR ARSLAN’A ZİYARET

ABONE OL
5 Ekim 2023 10:37
HATAYLI GAZETECİ KÖLEOĞLU’NDAN YAZAR ARSLAN’A ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın duayen gazetecilerinden Talip Köleoğlu ülkemizin önemli yazarları arasında yer alan Derya Arslan’ı yoğun çalışma temposu içerisinde faaliyet gösterdiği Mali Müşavirlik ofisinde ziyaret etti.

2022 yılında Sol Yanımdan Üşüdüm “Yüreğini Bırak Git” kitabı ile okurları ile buluşan ve Deprem felaketi sonrası çıkardığı, heyecanla beklenen, Sol Yanımdan Üşüdüm “Sürgün” kitabının tüm gelirlerini Hatay’daki depremzede kız çocuklarının eğitimine harcayacağını açıklaması ile herkesin takdirini kazanan Derya Arslan, gazeteci Köleoğlu’nu her zaman olduğu gibi güler yüzü ile karşıladı.

ARSLAN: HATAY SEVDAM SEBEBİYLE ŞEHİRDEN AYRILMADIM

Büyük geçmiş olsun diyerek sözlerine başlayan Yazar Derya Arslan: ”Hepimizde derin yaralar bırakan asrın felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum. Oldukça yoğun tempoda hem iş hem de yazarlık çalışmalarımı yürütürken yaşadığımız durum karşısında herkes gibi bizde çaresizliği yaşadık bir süre. Zorunlu olarak çalışmalarımıza ara vermek zorunda kaldık. Bu süreçte yeni kitabıma yoğunlaşarak Sol Yanımdan Üşüdüm “Sürgün” ü tamamladım. Kitabın tüm gelirini Hatay’daki depremzede kız çocuklarının eğitimine harcayacak olmam bir nebzede olsa bana moral oldu. Şehir dışından aldığım birçok teklife rağmen Hatay sevdamın ağır basması neticesi ile buradan hiç ayrılmadım. Hatay benim hayatımda her daim çok önemli bir yere sahip diyerek sözlerini tamamladığında buğulu gözlerine şahit olduk” dedi.

“KİTABA OLAN İLGİ MEMNUNİYET VERİCİ”

Sol Yanımdan Üşüdüm “Sürgün” kitabına ilginin çok iyi olduğunu belirten Yazar Derya Arslan, çok daha iyi olması adına var gücü ile çalışmalarına devam ettiğinin altını çizerek Hatay’daki depremzede kız çocuklarının eğitimine katkı sağlamak için kitabını alan herkese teşekkür etti. Gazeteci Köleoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Yazar Derya Arslan günün anısına Sol Yanımdan Üşüdüm “Sürgün” kitabını imzalayarak Köleoğlu’na takdim etti. Köleoğlu da misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiği Yazar Derya Arslan’a çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

Mali Müşavir ve Yazar Derya Arslan çevre yolu üzerinde bulunan Sigortacılar ve Mali Müşavirler Sitesinde 32 No’lu prefabrik ofisinde faaliyet gösteriyor.

En az 10 karakter gerekli