Hataylı Hayırseverden Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne Bağış

Hataylı Hayırseverden Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne Bağış

ABONE OL
15 Ağustos 2021 11:31
Hataylı Hayırseverden Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne Bağış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmini açıklamak istemeyen Hataylı bir hayırsever Antakya’da inşaatı geçtiğimiz günlerde tamamlanan Camii ve imam lojmanı ile gelir getirici nitelikte iki adet dükkanı Vakıflar Genel Müdürlüğüne bağış yoluyla devretti. Antakya’ya bağlı Bohşin Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bağışın devir işlemi Antakya Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Devir teslimin ardından hayırseverin temsilciliğini yapan Semih Daplan, bağış ile ilgili açıklamalarda bulunularak bağış hakkında bilgiler verdi.

DAPLAN: BOHŞİN’İMİZE HAYIRLI OLSUN

Hayırsever adına bağışı teslim eden Semih Daplan, yaptığı açıklamada, “İsmini vermek istemeyen hayırsever bir vatandaşımız yaklaşık 4 senelik bir çalışma sonucunda, vatanımıza milletimize güzel bir cami yaptı. 400 kişi kapasiteli cami şu an cemaate hazır, bağışını az önce vakıflar bölge müdürlüğümüze yaptık. Hayırsever beyefendiye çok teşekkür ediyoruz. Bohşin’imize, vatanımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

YETKİLİLERDEN HAYIRSEVERE TEŞEKKÜR

Hatay Tapu İl Müdürlüğü’nde bağışın gerçekleşmesinin ardından Tapu Müdürlüğü yetkilileri de hayırsever vatandaşa teşekkür ettiler. Yayınlanan teşekkür mesajında, “Hayırsever hemşehrimiz, Antakya’da inşaatı geçtiğimiz günlerde tamamlanan Camii ve imam lojmanı ile gelir getirici nitelikte iki adet dükkanı Vakıflar Genel Müdürlüğümüze bağış yoluyla devretmiştir. Kendisine içten teşekkürlerimizi sunarız” denildi.

En az 10 karakter gerekli