Erten Elektronik
Erten Elektronik
HATAYLI ODA BAŞKANLARINDAN TBMM ÇIKARMASI

HATAYLI ODA BAŞKANLARINDAN TBMM ÇIKARMASI

ABONE OL
21 Haziran 2023 22:38
HATAYLI ODA BAŞKANLARINDAN TBMM ÇIKARMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz öncülüğündeki oda başkanları, TBMM’de Hatay Milletvekillerine nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ve Hatay Şoförler Odası Başkanlıklarını yürüten Aziz Fatih Yılmaz’ın yanı sıra Hatay Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Erol Akın, Hatay Marangozlar Ve Hızarcılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar, Kırıkhan Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Cihangir, Dörtyol Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Bölükbaşı, Hatay Oto Tamirciler Ve Elektrikçileri Odası Başkanı Nizar Hayzaran ve Samandağ Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Refik Gümüşoğlu’nun bulunduğu heyet 28.Dönem Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal’ı, Hüseyin Yayman’ı, Abdulkadir Özel’i, Kemal Karahan’ı, Şefik Çirkin’i, Servet Mullaoğlu’nu, Nermin Yıldırım Kara’yı ve Necmettin Çalışkan’ı TBMM çalışma ofislerinde ziyaret etti.

ODA BAŞKANLARI VEKİLLERE ESNAFLARIN SORUNLARINI İLETTİ

Başkan Yılmaz’ın beraberindeki oda başkanları ziyaret ettikleri milletvekillerine Hataylı esnafların sorunlarını aktararak çözümü için destek talebinde bulundu.

Milletvekilleri, oda başkanlarına sorunların çözümü için “Söz konusu Hatay ise gerisi teferruattır” bilinci ile destek olacaklarını ilettiler.

Cumhuriyetin 100. Yılında Hatay’ın ayağa kalkması için her türlü desteğe hazır olduklarını kaydeden milletvekilleri ziyaretleri için oda başkanlarına teşekkür ettiler.

Başkan Aziz Fatih Yılmaz, kabullerinden ve desteklerinden dolayı milletvekillerine şükranlarını sundu. Ziyaretler, çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

En az 10 karakter gerekli