HATAYLI VATANSEVERLERDEN İSRAİL’E SERT TEPKİ

HATAYLI VATANSEVERLERDEN İSRAİL’E SERT TEPKİ

ABONE OL
19 Ekim 2023 15:30
HATAYLI VATANSEVERLERDEN İSRAİL’E SERT TEPKİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Terör devleti İsrail’e en sert tepkilerden birisi Hatay’ın Antakya ilçesinde vatansever Mustafa Şaşmaz ve Mustafa Çaylı’dan geldi.

İsrail’in son bombardımanında hastaneleri, ekmek fabrikalarını ve hayati tesisleri bombalayarak Filistinli Müslümanlara hayatı adeta zindan etmesinin ardından terör devleti İsrail’in bayrağını parçalayan Şaşmaz ve Çaylı, İsrail zulmü altındaki Filistin halkının yanında olduklarını belirttiler.

FİLİSTİN’İN MÜCADELESİNİN YANINDAYIZ

1948 yılından bu yana Filistinli Müslümanlara sistemli olarak zulüm uygulayan İsrail’in zulmüne tüm dünyanın tepki vermesini isteyen Şaşmaz ve Çaylı, yaptıkları ortak açıklamada; “İsrail’in Müslüman Filistin topraklarında uyguladığı zalimce saldırılara Müslüman dünyasının sessiz kalması kabul edilemez. Bizler ufak çaplı da olsa bu tepkiyi göstererek bir farkındalık oluşturduk. Bebek katili terör devleti İsrail’in zulmünü lanetliyor, Filistin’in haklı mücadelesinde yanlarında olduğumuzu bir kez daha vurguluyor, devletimizden de Filistin’deki zulme karşı daha sert kararlar almasını bekliyoruz” ifadelerini kullandılar.

Mustafa Şaşmaz ve Mustafa Çaylı, açıklamalarının ardından terör devleti İsrail bayrağını parçalayarak tepkilerini gösterdiler.

En az 10 karakter gerekli