HATAYLILARDAN ‘BİR BABA HAMLET’E TAM NOT

HATAYLILARDAN ‘BİR BABA HAMLET’E TAM NOT

ABONE OL
29 Aralık 2021 14:41
HATAYLILARDAN ‘BİR BABA HAMLET’E TAM NOT
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Expo 2021 Hatay’ın tanıtım etkinlikleri kapsamında yapılan tiyatro gösterileri tüm hızıyla devam ediyor.

Başarılı tiyatrocular Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu’nun rol aldığı ‘Bir Baba Hamlet’ oyunu Hataylı sanatseverler ile buluştu.

Sahnelendiği günden bu yana kapalı gişe oynayan oyun, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş ile birçok vatandaş tarafından yoğun ilgi ile izlendi.

Sebastian Seidel’in yazdığı ve yönetmen koltuğunda Emrah Eren’in oturduğu oyunda seyirciyi bolca güldürerek başarılı performans sergileyen Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu izleyicilerden tam not aldı.

SAVAŞ: YENİ YIL FESTİVALLERİMİZ ÇOK GÜZEL GEÇECEK

Oyun sonunda başarılı tiyatrocuları tebrik eden HBB Başkanı Lütfü Savaş, “Burası atalarımızdan aldığımız tarih, kültür ve medeniyet şehridir. Expo 1 Nisan’da başlayacak. Yeni yıl festivallerimiz çok güzel geçecek. Herkesi festivallerimize bekliyoruz. Expo’ya çok hızlı adımlarla hazırlanıyoruz. Expo 2021 etkinlikleri ve hazırlıklarımızda bizleri bu güzel oyun ile buluşturduğu için sanatçılarımıza çok teşekkür ederim” dedi.

Hatay’da çok nezih ve iyi bir tiyatro seyircisi olduğunu ifade eden Şevket Çoruh, Expo 2021’de Hatay’ın çok güzel etkinliklere ev sahipliği yapacağını söyledi.

En az 10 karakter gerekli