Hatayspor Başakşehir’i elinden kaçırdı 3-3

Hatayspor Başakşehir’i elinden kaçırdı 3-3

ABONE OL
7 Kasım 2022 22:30
Hatayspor Başakşehir’i elinden kaçırdı 3-3
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atakaş Hatayspor, son dakikaya kadar önde götürdüğü maçta 90. dakikada yediği golle Medipol Başakşehir ile 3-3 berabere kaldı.


Hatayspor’un gollerini Bertuğ, El Kaabi ve Ze Luis, Başakşehir’in gollerini ise Traore, Aleksic ve Serdar Gürler kaydetti. Gol düellosuna sahne olan karşılaşma 3-3 eşitlikle tamamlandı.


BERTUĞ HATAYSPOR’U ÖNE GEÇİRDİ
Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağında Hatayspor golü buldu. 9’da Başakşehir atağında Deniz Türüç’ün ortasında top kimseye çarpmadan auta çıktı. 11’de Bertuğ Başakşehir defansının hatasını affetmedi. Geriye hatalı pasında kaleciden önce topu kontrol eden Bertuğ Volkan Babacan’ı geçip topu ağlara gönderdi ve Hatayspor’u 1-0 öne geçirdi. 18’de Mounir kanattan çalımlarla geldi. Okaka’nın ara pasında kaleciyle başbaşa kalan Mounir’in şutunu Erce çıkardı. 19’da Hatayspor yüklendi. Kamil Ahmet’in arka direğe ortasında top kimseye değmeden auta çıktı. 23’te Kaan Kanak sol kanattan ortaladı, Hasan Ali Kaldırım topu uzaklaştırdı. 27’de Başakşehir kornerinde Deniz Türüç’ün ortasında hakem faul düdüğü çaldı. 35’te Ömer Ali Şahiner ceza sahası dışından şansını denedi. Şut direğin dibinden auta çıktı. 43’te Kaan Kanak ortaladı, kaleci Volkan topu kontrol etti.45’te El Kaabi Ze Luis’e yuvarladı. Araya giren Ndayishimiye olası gol pozisyonunu önledi.


TRAORE MAÇA DENGEYİ GETİRDİ
İkinci yarının ilk tehlikeli pozisyonu rakipten geldi. 50’de kornerde Ndayishimiye’nin kafa vuruşu az farkla auta çıktı. 51’de Ze Luis çalımlarla ceza sahasına girdi. Vuruşu kalecide kaldı. 60’a Traore Başakşehir ile beraberliği yakaladı. Aleksic’in pasında topu soluna çeken Traore topu ağlara gönderdi ve skora denge geldi. 62’de Mounir’in plasesinde top çataldan döndü. 65’te Aleksic takımını 2-1 öne geçirdi. Aleksic kale ağzında Mounir’in asistinde boş pozisyonda topu ağlara gönderdi. 68’de Lobjanidze boş alanda hareketlendi. İçeriye ortaladı, ancak defans topu uzaklaştırdı.

69’da Saba ile Hatayspor net pozisyondan yararlanamadı. 75’te Başakşehir defansının hatasıunda El Kaabi topa ayağını koydu. Ze Luis’in çevirdiği topu El Kaabi tamamladı ve maça bir kez daha dengeyi getirdi. 80’de Hatayspor Ze Luis ile öne geçti. Hızlı atakta Saba’nın ortasında boş pozisyonda topa dokunan Luis topu ağlara gönderdi. 90’da Serdar Gürler maça bir kez daha dengeyi getirdi. Serdar Gürler’in uzak köşeye gönderdiği top doğrudan ağlarla buluştu. Karşılaşma bu sonuçla 3-3 eşitlikle tamamlandı. Hatayspor, bu sonuçla puanını 11’e yükseltti. Bordo-beyazlı temsilcimiz önümüzdeki hafta Pazar günü deplasmanda İstanbulspor’a konuk olacak.

En az 10 karakter gerekli