HATAYSPOR GİRESUNSPOR’U AĞIRLAYACAK

HATAYSPOR GİRESUNSPOR’U AĞIRLAYACAK

ABONE OL
23 Aralık 2022 14:46
HATAYSPOR GİRESUNSPOR’U AĞIRLAYACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atakaş Hatayspor, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Bitexen Giresunspor’u sahasında ağırlayacak.

Yarın saat 13.30’da başlayacak maç öncesinde Hatay cephesinde tüm hazırlıklar tamamlandı. Maç öncesinde açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Giresunspor maçında kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışacaklarını ve taraftarları da kesinlikle maça beklediğini söyledi. Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında yarın saat 13.30’da evinde Giresunspor ile karşılaşacak olan Hatayspor, Osman Çalgın Tesisleri’nde çalışmalarını tamamlayarak kampa girdi.

DEMİREL: KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Antalya kampından sonra bağlantılı olarak Hatay’da da çalışmalarının devam ettiğini, kazanmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti. Demirel, Antalya kampının olumlu geçtiğini ve takımın kampta geçirdiği zamandan memnun olduğunu aktararak, “Antalya kampımız 10 gün boyunca çok güzel geçti. Hazırlık maçlarımızda istediğimiz oyunu planı uyguladık. Son maç Lazio maçında 5-2’lik bir skor gözükebilir ama biz oynadığımız oyundan ne yaptığımızdan gayet emindik. Skora baktığında 2 penaltı, 2 bireysel hata, hatalarda benim istediğim oyun doğrultusunda yapılan hatalardı. Takımın kamp süresince oynadığı oyundan, geçirdiği zamandan memnundum. Bu oyunumuzu, arzumuzu, istediğimizi bu hafta başlayacak olan ikinci periyoda yansıtmaya çalışacağız. Takımımız hazırlanıyor, en iyi şekilde hazırlanıp maçımıza çıkacağız” dedi.

BOUDJEMAA DIŞINDA EKSİK YOK

Giresunspor maçını mutlaka kazanmak istediklerini sözlerine ekleyen Volkan Demirel, “Antalya kampından sonra bağlantılı olarak Hatay’da da çalışmalarımız devam ediyor. Biz elimizden geldiği kadarı ile kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışacağız, mücadelemizi edeceğiz. Taraftarlarımızı kesinlikle maça bekliyoruz, bu haftanın en önemli konusu bu. Artık bir yola çıkan Hatay var, bu yolda yalnız yürümek zor oluyor. Bu yolda yürürken, tüm Hataylıları stadımıza bekliyorum. Onlar gelirse bizim daha rahat kazanacağımız maç olacak” şeklinde konuştu.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Mehdi Boudjemaa’nın cezalı olduğunu, başka sakat veya cezalı futbolcusunun bulunmadığını hatırlatarak, “Hepsi çok şükür geri döndü, benim işim zorlaşıyor şimdi de tabii ki. Kadromuz çok geniş ama onlar iyi olsun, ben zorlaşayım. Ben elimden geldiği kadar adaletli bir şekilde kafamdaki 11’i oluşturup sahaya çıkarmaya çalışacağım” değerlendirmesinde bulundu.

MAÇIN HAKEMİ METE KALKAVAN

Hatayspor’un Giresunspor’u ağırlayacağı karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Samet Çiçek ve Özgür Ertem yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak. Yeni Hatay Stadyumu’ndaki karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Mücadele Bein Sports’tan naklen yayınlanacak.

En az 10 karakter gerekli