Erten Elektronik
Erten Elektronik
HATAYSPOR HULL CİTY İLE KARŞILAŞACAK

HATAYSPOR HULL CİTY İLE KARŞILAŞACAK

ABONE OL
2 Temmuz 2023 13:13
HATAYSPOR HULL CİTY İLE KARŞILAŞACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City,Türkiye’de Hatayspor’la oynayacağı dostluk maçının geliri Hatayspor’a kalacağı bildirildi.

6 Şubat’ta meydana gelen depremde en fazla kayıpların yaşandığı Hatay’da hayat durma noktasına gelmişti. Onbinlerce insanımızın hayatını kaybettiği ve ağır hasarların oluştuğu kentte Süper Lig takımı Hatayspor’da ligden çekilmişti. Hatayspor Kulübü depremde, Futbolcu, sportif direktörünü ve personelini kaybederken, tesisleri ve sahası da zarar görmüştü. Acun Ilıcalı’nın takımı yeni sezon öncesi hazırlık kampı ve dostluk maçları için 2 Temmuz Pazar günü uçakla Türkiye’ye gelecek. 5 Temmuz’da Galatasaray ile oynayacak olan Hull City, 9 Temmuz’da Bursa’da Hatayspor ile hazırlık maçı yapacak. Bu maçın geliri depremde ağır hasar alan Hatayspor Kulübüne bağışlanacak.

KARŞILAŞMAYI TV8 CANLI YAYINLAYACAK

9 Temmuz’da Bursa’da oynanacak Hatayspor-Hull City karşılaşması Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’den canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın saat 19.00 da başlayacağı belirtildi.

En az 10 karakter gerekli