HATOKDER’DE 23 NİSAN COŞKUSU BİTMİYOR

HATOKDER’DE 23 NİSAN COŞKUSU BİTMİYOR

ABONE OL
24 Nisan 2024 22:20
HATOKDER’DE 23 NİSAN COŞKUSU BİTMİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bölgemiz okul öncesi eğitim sektöründe yaptıkları başarılı çalışmalar ile takdir toplayan ve Asrın felaketi sonrasında da faaliyetlerine hız kesmeden devam eden Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla organize ettiği kutlama programlarına hız kesmeden devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Konteyner kentte eğitime devam eden Şeyhoğlu İlkokulundaki minik öğrenciler ile muhteşem bir programda bir araya gelen Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği ekibi dünde Katar 2 Konteyner kentte eğitim gören Hatay Nizamettin Özkan Anaokulu öğrencileri ile harika bir 23 Nisan coşkusuna imza attılar.

Renkli görüntülerin yaşandığı 23 Nisan kutlama etkinliklerinde Palyaço eşliğinde dans gösterileri, Yüz boyama etkinliği, Yarışmalar, Pamuklu Şeker İkramı  ve hep birlikte söylenen şarkılar söylenirken kutlamaların finalinde Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Okul yöneticileri, Öğretmenler ve miniklerin katılımları ile 23 Nisan kutlama pastaları kesildi.

Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu yaptığı açıklamasında:” HATOKDER olarak deprem sürecinden bu yana konteyner kentlerde kalan ve özellikle merkeze uzak köy okullarında bulunan çocuklarımızı hiçbir zaman unutmadık. Sık sık onlarla birlikte zaman geçirmeye ve bir nebze olsa yüreklerine dokunmaya çalışıyoruz. 23 Nisan mutluluğunu ve coşkusunu çocuklarımızla paylaşmak bizim için çok kıymetli bir durumdu. Ve bizde dernek olarak günler öncesinden gerekli izinlerimizi alarak konteyner kentlerde eğitimlerine devam eden miniklerimizle Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği ve dünyada tek çocuk bayramı olma özelliğindeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını düzenlediğimiz program ile büyük coşku içerisinde kutlamaya devam ediyoruz. Her bir ayrıntının en ince biçimde düşünüldüğü kutlama programımızda konusunda uzman Palyaçomuz  eşliğinde dans gösterileri, Yüz boyama etkinliği, Yarışmalar, Pamuklu Şeker İkramı yaparken hep birlikte şarkılar söyleyip halaylar çektiğimiz geleceğimizin teminatı miniklerimiz ile 23 Nisan kutlama pastalarımızı kestik. Miniklerimizin yaşadıkları coşkuyu görmek ne denli başarılı bir işe imza attığımızı gözler önüne sererken Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği yönetimi olarak etkinliklerimizin her bir saniyesinde büyük heyecan yaşadık. Önüzümdeki 23 Nisan kutlama programımızı Altınözü Altınkaya Anaokulunda 30 Nisan Salı günü gerçekleştireceğiz.

Kutlama programlarımızın hazırlık aşamasından gerçekleştiği ana varıncaya kadar büyük bir özveri ile emek sarf eden kıymetli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım ve etkinliklerimizde bizlere büyük destek olan okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz ile 23 Nisan’ı büyük bir coşku ile kutlayan miniklerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

23 Nisan’ın 104. yılında, egemenlik yolunda yürüyen minik ve cesur yüreklere ve depremde kaybettiğimiz tüm meleklerimize selam olsun, bayramımız kutlu olsun.”dedi.

En az 10 karakter gerekli