HATSU GENEL KURULU TOPLANDI

HATSU GENEL KURULU TOPLANDI

ABONE OL
9 Mayıs 2024 22:24
HATSU GENEL KURULU TOPLANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) Genel Kurulu, 2024 Mayıs Ayı Olağan Toplantısı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk başkanlığında gerçekleştirildi.

HBB Yerleşkesi A Blok Meclis Toplantı Salonu’nda, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Kurulda bir önceki kurul birleşimine ait karar özetleri okundu.

Genel Kurulda 2 asil ve 2 yedek olmak üzere asil denetçi olarak Vedat Ateş, Mustafa Necati Gürz; yedek denetçi olarak ise Cafer Sarı ve Zihni Özdil oy çokluğuyla seçildi.

Yeni HBB Meclisi tarafından seçilen İhtisas Komisyonlarının aynı zamanda HATSU Genel Kurulu İhtisas Komisyonları olarak görev yapması oy birliğiyle kabul edildi.

2023 Yılı Bütçe Kesin Hesabının görüşülmesi Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilirken Kurumun 2023 Yılına ait Faaliyet Raporu ve Bilançosu ile ilgili hazırlanan Denetçi Raporu hakkında Meclis üyelerine bilgiler verildi. 

Genel Müdürlüğünün hizmet ve projelerinde kullanılmak üzere 2024 yılı borçlanma limitinin % 10’undan fazla iç borçlanma yapılabilmesi için Yönetim Kuruluna yetki verilmesi de oy çokluğuyla kabul edildi.

Genel Kurulunun İkinci Birleşiminin ise 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 14.00’te yapılması kararlaştırıldı.

En az 10 karakter gerekli