HATSU “Unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız!”

HATSU “Unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız!”

ABONE OL
10 Kasım 2021 15:56
HATSU “Unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız!”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde düzenlediği törenle andı.

“Hatay Benim Şahsi Meselemdir” diyerek hasta yatağından kalkan; ulusumuzun bağımsızlık mücadelesini her zaman kendi hayatının önünde tutan Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, HATSU Merkez Hizmet Binası ve ilçe hizmet binalarında düzenlenen törenlerle anıldı.

Saat 09.05’te Türk ve dünya tarihine adını altın harflerle yazdıran Ulu Önder Atatürk’ün anısına saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.

Düzenlenen anma törenine HATSU Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat, HATSU Genel Müdür Yardımcıları Hüsna Karayazgan ile Ramazan Bozkurt,  Daire Başkanları ve tüm personel katılım gösterdi.

HATSU Genel Müdürlüğü yayınladığı anma mesajında şu ifadelere yer verdi; “Senin İzinde Biz Dimdik Ayaktayız! Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe hiç durmadan yürüyeceğiz. Seni unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız… Ruhun şad olsun ATA’m!”

En az 10 karakter gerekli