Erten Elektronik
Erten Elektronik
HATTAPOĞLU AİLESİ’NDEN SAVAŞ VE AKSOY’A TAM DESTEK

HATTAPOĞLU AİLESİ’NDEN SAVAŞ VE AKSOY’A TAM DESTEK

ABONE OL
4 Mart 2024 15:11
HATTAPOĞLU AİLESİ’NDEN SAVAŞ VE AKSOY’A TAM DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın yakından tanıdığı saygın ailelerden olan Hattapoğlu ailesinin büyüğü Mahmut Hattapoğlu ailesi 31 Mart yerel seçimlerinde CHP adaylarına tam desteğini ilan etti.

Hattapoğlu ailesinin geniş katılımıyla gerçekleştirilen halk toplantısına Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy’un yanı sıra CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, Antakya Belediyesi meclis üyesi adayları ve partililer katıldı.

SAVAŞ: BU ŞEHRİN IŞIKLARINI YENİDEN YAKACAĞIZ

Programda coşkulu alkışlarla karşılanan Başkan Savaş, tüm vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Savaş, Hatay’ı birleştirmeye devam edeceklerini kaydederek; “Aynı bayrağın altında yaşayan herkesin kardeşçe yaşaması gerekiyor. Hatay’da fitne amacı güdenlerin saf dışı kalması gerekiyor. Hatay’ın daha ileriye emin adımlarla gitmesi ve yeniden ayağa kalkması için master planı hazırladık. Hatay’daki altyapı, tarım, yatırım, yol, ticaret, konut ve yeşil alanlarında planlanan yeniliklerimizi 11 Mart tarihinde açıklayacağız. Hatay’ı gönülden seviyorum ve sizlerin de sevdiğine eminim. Yarınlara gönül bağı ile bağlandık. İnşallah Hatay Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Antakya Belediyesi’ni de kazanarak kentimize hizmetleri koordineli şekilde kazandıracağız ve bu şehrin ışıklarını yeniden yakacağız” ifadelerini kullandı.

AKSOY: ANTAKYA’NIN VE ANTAKYALILARIN SORUNLARINI BİLİYORUZ

Hattapoğlu ailesinin kendilerine gösterdiği teveccühe teşekkür eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada, “Biz istiyoruz ki bu memleketin çocukları hiçbir memleketten geri kalmasın. Üniversite sınavına hazırlanacak olan gençlerimiz Etüd Merkezinden faydalansın istiyoruz. İnternet sıkıntısı olan yerlere internet hizmeti ile dijital kütüphane oluşturalım istiyoruz. İşsiz gençlerimizin işveren ile iletişim kurabileceği belediye bünyesinde istihdam ofisleri kuralım istiyoruz. İŞKUR’a yazılan o kadar gençlerimiz var, ne arayan var, ne de soran. Buradan Antakya halkına sesleniyorum. Biz Antakya’nın ve Antakyalıların sorunlarını biliyoruz. Allah’ın izniyle, halkımızın teveccühüyle bu memlekete layık bir belediye başkanı olarak hizmet vereceğim. Bizim bu işi yapmaya hem yeteneğimiz var, hem ekibimiz, hem de yüreğimiz var. Hiç kimse ümitsizliğe kapılmasın. Biz Antakyalıların ümidi olmaya geliyoruz. İşimiz, gücümüz, gecemiz, gündüzümüz Antakya olacak. Hepinize göstermiş olduğunuz ilgiden, sıcak karşılamanızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

HATTAPOĞLU: SİZİ BAŞKAN YAPACAĞIZ

Hattapoğlu ailesinin büyüğü Mahmut Hattapoğlu, kendisinin ve ailesinin Başkan Lütfü Savaş ile Hüseyin Aksoy’un yanında ve emrinde olduğunu söyledi. Katılımcılara da teşekkür eden Hattapoğlu; “Ailem ve ben her daim sizlerin yanınızdayız. Biz sizi uzun yıllardır tanıyor ve seviyoruz. Hatay’ımıza kaliteli hizmetleri kazandırmaya devam edeceğinize eminiz. Antakya Belediye Başkanlığı seçimlerinde Hüseyin Aksoy’un, Hatay Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde de Lütfü başkanımızın yanında ve emrindeyiz. Sizi başkan yapacağız. Başka yolu yok” ifadelerini kullandı.

Program sonunda Başkan Savaş ve Başkan Adayı Aksoy, tüm katılımcıları tek tek selamlayarak hatıra fotoğrafı çekildiler.

En az 10 karakter gerekli