“Haydar Mursaloğlu İlkokulu’nda Cumhuriyet coşkusu”

“Haydar Mursaloğlu İlkokulu’nda Cumhuriyet coşkusu”

ABONE OL
1 Kasım 2022 21:34
“Haydar Mursaloğlu İlkokulu’nda Cumhuriyet coşkusu”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haber: Hikmet OTUZBİR

Hatay’ın Antakya ilçesinde Haydar Mursaloğlu İlkokulu’nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı.


Tüm yurtta olduğu gibi Hatay Haydar Mursaloğlu İlkokulu’nda da yoğun kalabalığın katıldığı kutlamalar çerçevesinde 4-A sınıfı öğretmeni İbrahim Bebek ve öğrencileri tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı gösterisi büyük alkış aldı.

Atatürk’ün Türk gençliğine armağanı olan Cumhuriyete sahip çıkmaya ant içen öğrencilerin hazırladığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından program şiirler, şarkılar eşliğinde devam etti. Programın sonunda sahne alan 4-A sınıfı öğrencilerinin Cumhuriyet şarkısı eşliğinde hazırladığı koreografi izleyenlerden büyük beğeni aldı.

PROGRAM UZUN SÜRE ALKIŞ ALDI

4-A sınıfının başarılı öğretmeni İbrahim Bebek’in öncülüğündeki öğrenciler hazırladıkları performansları katılımcılara başarıyla sergilediler.

Katılımcılar, evlatlarının kalplerinde yanan Cumhuriyet ateşini sergiledikleri performans ile yakından görme imkanı buldular.

Öğrenci velileri, gösterinin ardından evlatlarının yanı sıra gösterinin sergilenmesinde emeği geçen öğretmen İbrahim Bebek’e teşekkürlerini sundular.

En az 10 karakter gerekli