Erten Elektronik
Erten Elektronik
Hayırsever Temel’e anlamlı plaket

Hayırsever Temel’e anlamlı plaket

ABONE OL
11 Haziran 2023 11:01
Hayırsever Temel’e anlamlı plaket
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünya Yardım Derneği Genel Başkanı hayırsever iş insanı Ömer Faruk Temel, hayatının en anlamlı plaketlerinden birini Reyhanlı’da hizmet veren Engelliler Derneği’nden aldı.

Reyhanlı Engellileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne geçmişten bugüne dek sayısız yardım ve destekte bulunan Ömer Faruk Temel, derneğe nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Temel, her daim yakın dostluk içinde bulunduğu Dernek Başkanı İsmet Yayar ile gündemi değerlendirdi. Engellilerin sorunlarının ve çözüm yollarının da konuşulduğu ziyarette Başkan Yayar, her daim yanlarında olan Dünya Yardım Derneği Genel Başkanı Ömer Faruk Temel’e plaket takdim etti.

YAYAR: SAYIN TEMEL REYHANLI’MIZIN İYİLİK MELEĞİDİR

Reyhanlı Engellileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmet Yayar, her daim yanlarında olan Dünya Yardım Derneği Genek Başkanı Ömer Faruk Temel’e sonsuz teşekkürlerini iletti. Başkan Temel’in engelli üyelerine çok sayıda yardımı ve desteğinin bulunduğunu ve her zaman yanlarında olduğunu belirten Başkan Yayar; “Reyhanlı’mızın iyilik meleği olan sayın Başkanımız Ömer Faruk Temel’in varlığı bizleri mutlu etmektedir. Kendisi her zaman bizlerin yanında oldu. Bizim sesimizin duyurulmasında ve sorunlarımıza çözümler üretilmesinde önemli rol oynadı. Kendisine derneğimize ve üyelerimize olan desteklerinden dolayı teşekkür ediyor ve yönetim kurulumuzla aldığımız karar gereği bu teşekkür plaketini sunuyorum” dedi.

TEMEL: HAYATIMIN EN ANLAMLI PLAKETLERİNDEN BİRİSİ OLDU

Reyhanlı’nın yanı sıra Suriye’de, Şanlıurfa’da ve Hatay’ın diğer bölgelerinde çok sayıda yardım faaliyeti gerçekleştirerek milyonlarca insana yardım ulaştıran Başkan Temel, hayatının en anlamlı plaketlerinden birisini aldığını belirtti. Reyhanlı Engellileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmet Yayar’a, yönetim kuruluna ve dernek üyelerine teşekkür eden Başkan Temel; “Engellilerimizin önündeki engelleri kaldırırsak, biz o zaman medeni ülkeler seviyesine ulaşırız. Onları sosyal hayata bağlamak, daha fazla göz önünde olmalarını sağlayarak bu vatandaşlarımızı engelsiz kılmak bizim görevimiz. Bu anlamda derneğe ve vatandaşlarımıza elimizden geldiğince destek olma gayretindeyiz. Bugün aldığım plaket, hayatımın en anlamlı plaketlerinden birisi oldu. Başkanımız sayın İsmet Yayar’a, yönetim kuruluna ve dernek üyelerine teşekkür ediyor, her zaman yanlarında olmaya devam edeceğimi bir kez daha vurguluyorum” dedi.
Ziyaret, plaket takdiminin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

En az 10 karakter gerekli