HBB 72 BİN 108 NOKTADA İLAÇLAMA YAPTI

HBB 72 BİN 108 NOKTADA İLAÇLAMA YAPTI

ABONE OL
6 Mayıs 2024 13:20
HBB 72 BİN 108 NOKTADA İLAÇLAMA YAPTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde vatandaşların sağlığını korumak ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla 2024 Nisan ayında yoğun bir ilaçlama programı yürüttü.

Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, kurum planlaması ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Nisan ayında toplamda 72 bin 108 noktada ilaçlama yapıldı.

SON TEKNOLOJİ İMKANLARLA ÇALIŞMALAR GAYRETLE SÜRÜYOR İlaçlama çalışmaları Büyükşehir ekiplerince, özellikle sivrisinek, haşere, larvasit, uçkun ve kemirgenlerle mücadele etmek için dere, su kanalı, gölet, kanalizasyon, sazlık alan, bataklık, foseptik, gübrelik alan, çöplük vb. yerlerde titizlikle gerçekleştirildi. HBB yetkilileri tarafından, ilerleyen dönemlerde de benzeri çalışmalarını 15 ilçede titizlikle sürdüreceklerini vurgulayarak vatandaşların şikâyetlerini HBB’nin sosyal medya hesaplarından, 444 12 06 ve Alo 153 hattı üzerinden iletebilecekleri bilgisi paylaşıldı. İlaçlama hizmetleri, uzman personellerin gündüz ve gece çalışmaları kapsamında teknolojik araç ve gereçler kullanılarak yapıldı.

En az 10 karakter gerekli