Erten Elektronik
Erten Elektronik
HBB ULAŞIM DAİRESİ ARPACI’YA EMANET

HBB ULAŞIM DAİRESİ ARPACI’YA EMANET

ABONE OL
15 Mayıs 2024 13:36
HBB ULAŞIM DAİRESİ ARPACI’YA EMANET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün başkanlığında yeni bir yapılanmaya gidilirken HBB Ulaşım Dairesi Başkanlığına Mehmet Umut Arpacı’nın getirildiği açıklandı.

Yakın dönemde Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde Trafik Hizmetleri Şube Müdürü olarak da görev yapan Arpacı’nın Hatay’ın yeniden yapılanması sürecinde özellikle ulaşım konusunda kente büyük katkı sunması bekleniyor.

DEPREM SÜRECİNDE YAPTIĞI ÇALIŞMALARLA TAKDİR TOPLADI

6 Şubat deprem felaketiyle yerle bir olan kentte büyük kaosun hakim olduğu dönemde yaptığı çalışmalarla personellerin takdirini kazanan Arpacı, HBB Ulaşım Dairesi’ndeki yıldızını parlattı. Arpacı’nın geçmişten bu yana süren yol, ulaşım, otopark, sinyalizasyon sistemleri gibi çok sayıda sorunu çözerek kenti rahatlatmayı hedefliyor. Özellikle yolların yetersiz olmasından dolayı sıkışan trafiğin çözümlenmesi için kentin yeniden yapılandığı süreçte yolları da yeniden yapılandırması beklenen Arpacı’nın trafik sorununu çözmesinin akabinde kentte arap saçına dönen ulaşım sistemini de düzene sokması bekleniyor.

Arpacı’nın tecrübeli olduğu görevde kısa sürede başarı elde edileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Hataylı vatandaşlar çalışmalarıyla takdir ettikleri Mehmet Umut Arpacı’nın yanında olduklarını belirterek yeni görevinde kendisine başarı dileklerini ilettiler.

En az 10 karakter gerekli