Hatay Büyükşehir Belediyesi, ibadethanelerde temizlik ve evde bakım hizmetlerini il genelinde sürdürmeye devam ediyor.
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler, ilçe genelinde yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlara yönelik ev temizliği ve kişisel bakım hizmetleri vermeye devam ediyor.
Ekipler, ilçe genelinde yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik ev temizliği ve kişisel bakım çalışmalarının yanı sıra İskenderun Pirireis Mahallesi’nde yer alan Binevler Camisi’nde, vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda ibadet etmelerini sağlamak amacıyla genel temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.
Büyükşehir’in çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden cami cemaati, HBB Başkanı Mehmet Öntürk’e ve HBB ekiplerine teşekkürlerini iletti.
Yetkililer, ilçe genelinde hazırladıkları haftalık ve aylık planlar çerçevesinde vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceklerini ifade ettiler.
GENEL
22 Kasım 2025KÖŞE YAZILARI
22 Kasım 2025GÜNDEM
22 Kasım 2025GÜNDEM
22 Kasım 2025GÜNDEM
22 Kasım 2025GÜNDEM
22 Kasım 2025GÜNDEM
22 Kasım 2025
1
Sağlık Bakanı Koca, bir haftada vaka sayısı azalan illeri açıkladı
47776 kez okundu
3
Hatay Sahilleri, Tatilcileri Bekliyor
8165 kez okundu
4
YAYLADAĞI BELEDİYESİ KARLA KAPLANAN YOLLARI AÇIYOR
8117 kez okundu
5
MERSİN’DEN HATAY’A 24 TON LİMON VE PORTAKAL
7224 kez okundu