Erten Elektronik
Erten Elektronik
HBB’DEN REFÜJLERDE KAPSAMLI ÇALIŞMA

HBB’DEN REFÜJLERDE KAPSAMLI ÇALIŞMA

ABONE OL
22 Mayıs 2024 11:58
HBB’DEN REFÜJLERDE KAPSAMLI ÇALIŞMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde ana arterler ve caddelerde başlatmış olduğu temizlik çalışmalarına paralel olarak refüj düzenleme çalışmalarını da sürdürüyor.

HBB Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından 15 ilçede sürdürülen çalışmalarda bordür bakım, onarım ve boyama; budama, yabani ot temizliği ve çim biçme gibi çalışmalar yürütülerek hem trafikte görüş alanını kapatan engeller ortadan kaldırılıyor hem de refüjler temiz ve estetik bir görünüme kavuşturuluyor.

Bu kapsamda Defne Dursunlu Mahallesi yolu refüjünde başlatılan çalışmaları Büyükşehir ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Çalışmalarda ayrıca refüjlerdeki ağaçların rutin bakım, sulama ve budamaları da yapılarak şehrin ciğerleri konumundaki ağaçların sağlıklı bir şekilde büyümeleri sağlanıyor.

HBB Başkanı Mehmet Öntürk’ün “Sorumluluk alanı gözetmeksizin tüm Hatay’a hizmet” sözlerini kılavuz olarak kabul ettiklerini söyleyen yetkililer, çalışmalarının şehrin tüm bölgelerinde aralıksız sürdürüleceğini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli