HBB’nin ÇİÇEĞİ BURNUNDA TAKIMINDAN KUPA VE MADALYA ŞOV

HBB’nin ÇİÇEĞİ BURNUNDA TAKIMINDAN KUPA VE MADALYA ŞOV

ABONE OL
30 Mayıs 2022 23:21
HBB’nin ÇİÇEĞİ BURNUNDA TAKIMINDAN KUPA VE MADALYA ŞOV
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Kulüplerarası 6.Etap Salsa Şampiyonası Gaziantep’te yapıldı. Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonaya 25 kulüpten 400 yarışmacı katıldı.

    
Antrenör Yeşim Teker öncülüğünde turnuvaya katılan Hatay Büyükşehir Belediyesporlu dansçılar, farklı kategorilerde çok sayıda başarı elde etti.


Mavi-beyazlıların çiçeği burnunda takımı şampiyonada 3 birincilik, 7 ikincilik, 7 üçüncülük ve 1 beşincilik kazandı. 10 ayrı kategoride yarışan Hataylı dansçılar, toplamda 18 kupa ve 31 madalya kazanarak önemli bir başarının altına imza attı.


Dans sporlarının Hatay Büyükşehir Belediyespor kulüp bünyesine yeni katıldığını belirten kulüp başkanı Zekiye Barutçu Yiğitbaşı, “Her geçen gün yeni başarıların altına imza atan kulübümüz yeni branşlarla büyümeye devam ediyor.

Dansçılarımızın katıldıkları ilk şampiyonada bu başarıyı elde etmesi hepimizi çok sevindirdi. Kulübümüz, katıldığı her turnuvada, mücadele ettiği her ligde her zaman en iyisini hedeflemeye ve buna gerçekleştirmeye devam edecektir.

Antrenörümüz Yeşim Teker’i ve sporcularımızı kutlarım” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli