HBC’den farkındalık yaratan ziyaret

HBC’den farkındalık yaratan ziyaret

ABONE OL
2 Aralık 2022 22:44
HBC’den farkındalık yaratan ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Basın Cemiyeti (HBC) Başkanı Hikmet Otuzbir ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, engelli bireylerle bir araya geldiler.


Engelli bireylerin öğrenim gördükleri Antakya Özel Suyun Rengi Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette, HBC Başkanı Hikmet Otuzbir’in yanı sıra yönetim kurulu üyesi Mehmet Nur ve Mehmet Bayrak’ta yer aldı.
Ziyaretlerinden ve böyle anlamlı bir günde yanlarında oldukları için Hatay Basın Cemiyeti’ne ve basın mensuplarına teşekkür eden Antakya Özel Suyun Rengi Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Sara Gök ve rehabilitasyon merkezi müdürü Yahya Turan, Başkan Hikmet Otuzbir’e ve yönetimine çıktıkları yeni oluşum yolunda başarılar dilediler.


OTUZBİR: “ONLAR TOPLUMUMUZUN NADİDE BİR ÇİÇEĞİ”
Engelleri bireylerin yüzünü güldürmenin mutluluğunu yaşadıklarını aktaran Başkan Hikmet Otuzbir ise onların hayatımızda yer alan nadide bir çiçek olduklarını kaydetti.


Engelli bireyler klasikleşen “Bir gün değil her gün hatırlanmalı” sözlerine de atıfta bulunan Başkan Hikmet Otuzbir, “Onları her gün hatırlamak yetmez, onların hayatlarını kolaylaştırmak her bireyin başlıca görevidir. Burada başta yetkili kurumlar olmak üzere belediyelerimize, kuruluşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve hatta her vatandaşımıza büyük görevler düşüyor. Onlarda bizim gibi toplumun birer ferdi olup, bu fertleri topluma kazandırmalıyız” dedi. Nazik karşılamalarından dolayı Antakya Özel Suyun Rengi Rehabilitasyon Merkezine teşekkürlerini de sunan Başkan Hikmet Otuzbir, Hatay Basın Cemiyeti olarak engelli bireylerin her zaman yanlarında olduklarını sözlerine ekledi.


Ziyarette, Antakya Özel Suyun Rengi Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Sara Gök’te yer aldı.

En az 10 karakter gerekli