Erten Elektronik
Erten Elektronik
HESOB BAŞKANLAR TOPLANTISI YAPILDI

HESOB BAŞKANLAR TOPLANTISI YAPILDI

ABONE OL
12 Eylül 2023 18:33
HESOB BAŞKANLAR TOPLANTISI YAPILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin Başkanlar toplantısı bugün, Antakya Organize Sanayi Bölgesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Aziz Fatih Yılmaz’ın ev sahipliğinde, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Milletvekilleri Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman, Mehmet Güzelmansur, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, SGK İl Müdürü Hamit Bal ve esnaf oda başkanlarının katılımıyla yapıldı

AZİZ FATİH YILMAZ: ANTAKYA’NIN İNŞASINDA ÖNCELİK ESNAFI KALKINDIRMAKTIR

Ev sahibi HESOB Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Hatay ve Antakya’nın yeniden inşasında esnafı kalkındırmak, istek ve önerilerini çözüme kavuşturmak amacıyla el birliği ile çalışacaklarını söyledi. Yılmaz konuşmasında, “2023 Yılı HESOB Başkanlar Kurulu Toplantısını gerçekleştirdik. Alınan kararların ilimize Esnaf sanatkarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı da devletin Hatay’da esnaflara yönelik yaptığı yatırımları ve yapılacak çalışmaları aktardı. HESOB Başkanlar Kurulu toplantısında 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden eski HESOB Başkanı A. Kadir Teksöz de saygı ile anıldı.

En az 10 karakter gerekli