“HESOB heyetinden Jandarma’ya moral ziyareti”

“HESOB heyetinden Jandarma’ya moral ziyareti”

ABONE OL
18 Haziran 2022 11:20
“HESOB heyetinden Jandarma’ya moral ziyareti”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizin bekası için cansiperane mücadeleleriyle takdir toplayan Türk Jandarması’nın 183. kuruluşu dolayısıyla HESOB heyeti Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük’e ziyaret gerçekleştirdi.

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, HESOB Başkanvekili ve Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz ve İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı aynı zamanda HESOB Başkanvekili Erol Akın, Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük’ü ziyaret ederek Jandarma teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladılar.

TEKSÖZ: DUALARIMIZ TÜM GÜVENLİK GÜÇLERİ İÇİN

HESOB heyeti adına konuşan Başkan Abdulkadir Teksöz; “Sizler ülkemizin varlığı ve birliği adına bu topraklarda 183 yıldır canınızı hiçe sayarak mücadele veriyorsunuz. Biz evimizde rahat uyuyorsak bu kahraman askerimiz ve polisimiz sayesindedir. Bu mücadelenizde bizler de en kalbi duygularımızla ve en içten dualarımızla sizlerin yanındayız. Büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlayarak, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen Jandarma Teşkilatı mensuplarımızın bu güzel günü kutlu olsun. Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı komutanımız başta olmak üzere tüm jandarma personeline sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.

Hatay İl Jandarma Komutanı Albay Emrullah Büyük de ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden dolayı HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz ile beraberindeki başkanvekilleri Aziz Fatih Yılmaz ve Erol Akın’a teşekkürlerini sundu.

Haber: Hikmet OTUZBİR

En az 10 karakter gerekli