“Hikmet Otuzbir yeniden UGC yönetiminde”

“Hikmet Otuzbir yeniden UGC yönetiminde”

ABONE OL
26 Mayıs 2023 20:33
“Hikmet Otuzbir yeniden UGC yönetiminde”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’da sorumlu gazetecilik örneği sergileyerek her kesimin takdirini toplayan Hatay Büyükşehir Gazetesi ve Hatay TV İmtiyaz sahibi başarılı gazeteci Hikmet Otuzbir, mesleği uluslararası arenaya taşıma idealiyle hareket eden Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkan Yardımcılığına 2. kez seçilmeyi başardı.

Ahmet Öz’ün başkanlığında Türkiye’de olduğu gibi Avrupa’nın çok sayıda noktasında açtığı temsilcilikler ile Türk basınının adını duyurmaya devam eden Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti’nde geçen dönem Genel Başkan Yardımcılığı görevini başarıyla yürüterek Hatay temsilciliğinin kuruluşunda önemli rol üstlenen gazeteci Hikmet Otuzbir, ilk dönemdeki başarısını perçinledi. Genel Başkan Ahmet Öz güven tazeleyerek yeniden başkan seçilmesinin ardından, başarısıyla adından söz ettiren gazeteci Hikmet Otuzbir’i yeniden yönetim kuruluna aldı. Gazeteci Hikmet Otuzbir, Hatay’da üye sayısının arttırılması, temsilciliğin konumunun güçlendirilmesi, Suriye’de temsilcilik açılmasında, Hatay’da program ve projelerin yürütülmesindeki başarısı ile ilk dönemde takdir toplamıştı.

HİKMET OTUZBİR: MESLEĞİMİZ İÇİN MÜCADELEMİZ SÜRECEK

20 Mayıs’ta gerçekleşen Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti olağan genel kurulunda 2. defa yönetim kuruluna seçilen gazeteci Hikmet Otuzbir, gazetecilik mesleğinin itibarının arttırılması, meslek mensuplarının haklarının savunulması için önümüzdeki dönemde de yoğun çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

Severek ve gururla yaptığım gazetecilik mesleğimi UGC çatısı altında taçlandırma yolunda bana olan güvenini ikinci kez gösteren ve Genel Başkan Yardımcılığı makamına şahsımı yeniden uygun gören başta Ahmet Öz başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ederim. Cemiyetimizin başarısı için çalışmalarıma devam edeceğim. UGC’nin dünyaya açılması yolunda yapacağımız çalışmaların hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli