Erten Elektronik
Erten Elektronik
HÜSEYİN AKSOY’DAN HBC’YE NEZAKET ZİYARETİ

HÜSEYİN AKSOY’DAN HBC’YE NEZAKET ZİYARETİ

ABONE OL
1 Mart 2024 13:05
HÜSEYİN AKSOY’DAN HBC’YE NEZAKET ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Hatay Basın Cemiyeti’ne ziyarette bulundu.

Antakya Millet Bahçesi Prefabrik Çarşı alanının rezerv alan ilan edilmesi sonucu Armutlu Atatürk Alışveriş Merkezi’ne taşınan Hatay Basın Cemiyeti’nin yeni ofisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Hüseyin Aksoy’u, Cemiyet Başkanı Hikmet Otuzbir ve Yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette açıklamalarda bulunan Aksoy, “Anketlere göre kazanıyoruz, biz Antakyalılara güveniyor ve inanıyoruz. Bizim kendimize güvenimiz var, başaracağız ve bu kenti ayağa kaldıracağız. Antakya’yı yeniden inşa edeceğiz. Ben hiç bir aday adayını hedef almadım, bölme gibi girişimde bulunmadım. Bizim kenetlenmemiz gereken bir zaman ve bizler birleşerek güçlü olmayız.” dedi.

YEREL BASIN HATAY’IN AYAĞA KALKMASI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Antakyalılara gönül bağıyla hizmet vermeye hazır olduğunu kaydeden Hüseyin Aksoy, “Beni tanıyanlar bilir, babam bana tek bir nasihatte bulunmuştu o da ‘Arkandan söz söyletirsen sana hakkımı helal etmem’ diye, ben bu memleketin insanıyım. Bu memleket ve bu memleketin insanları için elimden geleni yapacağım.” şeklinde konuştu. Aksoy, yerel basının şehrin yeniden ayağa kalkması için öneme sahip olduğunu belirterek, başarı dileklerinde bulundu.

BALŞKAN OTUZBİR TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Hatay Basın Cemiyeti Başkanı Hikmet Otuzbir de şehrin yeniden ayağa kalkması noktasında emek veren herkese teşekkür etti. Başkan Hikmet Otuzbir, Hüseyin Aksoy’a da seçim sürecinde başarı dileklerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli