Hüzmeli: DEVA Partisinin sosyal politika odaklı çalışmaları hazır

Hüzmeli: DEVA Partisinin sosyal politika odaklı çalışmaları hazır

ABONE OL
5 Aralık 2022 22:15
Hüzmeli: DEVA Partisinin sosyal politika odaklı çalışmaları hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA (Demokrasi ve Atılım) Partisi, iktidarının ilk 90 ve 360 gününde ekonomi, tarım, dijitalleşme, kadın hakları ve yerel yönetimler, yükseköğretim, kültür sanat, kalkınma seferberliği gibi pek çok alanda gerçekleştirmeyi taahhüt ettiği çalışmaları kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.
Eylem planlarından on yedincisinin lansmanını 6 Aralık 2022 Salı günü saat 11.00’de DEVA Partisi Genel Merkezi’nde yapacak. Geçen eylül ayında sosyal politikalar alanındaki eylem planlarının ilkini açıklayan DEVA Partisi, sosyal politikalar odaklı bu ikinci eylem planında sosyal yardım, sosyal hizmet, emekliler, çalışma hayatı, sosyal güvenlik ve engelli vatandaşlara yönelik yürütülmesi planlanan çalışmalara odaklanıyor. Ülkede sürdürülen ekonomi politikaları vatandaşları yoksulluğun pençesine sürüklüyor tespitini yapan Hatay Defne DEVA Partisi İlçe Başkanı Nidal Hüzmeli yarın açıklanacak ’Sosyal Politikalar Eylem Planı 2’ lansmanı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
POLİTİKALARIMIZI EŞİT YURTTAŞLIK ÜZERİNE KURDUK
Parti politikalarını eşit vatandaşlık ilkesi üzerine kurduklarının altını çizen Hüzmeli, “Mevcut iktidar yoksulluğu gidermek şöyle dursun, yoksulluğu yönetmek için çaba sarf ediyor. Har vurup harman savuran, israfa ve şatafata düşkün yöneticilerin uyguladığı politikalar yoksulluğu kalıcılaştırırken, mevcut düzende yalnızca dar bir grup zenginliğine zenginlik katıyor. Oysa bizler Türkiye’nin sahip olduğu imkanlar sebebiyle yoksulluk girdabını hızla tersine çevirebilecek güce sahip olduğunu biliyoruz. Ailelerin yoksulluğa ve sefalete terk edildiği bir Türkiye’ye razı olmuyoruz. Bu ilkemizden hareketle hiçbir vatandaşımızın geride bırakılmasını kabul etmiyoruz. Yardıma muhtaç tek bir vatandaşımızı bile yalnız bırakmayacağız. Daha adil ve daha yaygın bir biçimde, ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza ulaşacağız” açıklamalarında bulundu.
’Sosyal Politikalar Eylem Planı 2’ lansmanı, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf’ın ev sahipliğinde düzenleneceğini ifade eden Hüzmeli, iktidara hazır bir parti olduklarını dile getirdi. Yapılacak açıklamaların ülkeye hayırlı olması dileklerini iletti.

En az 10 karakter gerekli