İlk Kurşun’un anısına yarış düzenlendi

İlk Kurşun’un anısına yarış düzenlendi

ABONE OL
6 Aralık 2022 22:06
İlk Kurşun’un anısına yarış düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, TJK tarafından düzenlenen koşuya Dörtyol’u temsilen “İlk Kurşun Koşusu” adının verilmesinden dolayı gerçekleşen yarışa katıldı.
Ödül törenine de katılım sağlayan Keskin, bu jestlerinden dolayı Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı’ya ve emeği geçenlere teşekkür etti.
KESKİN: DÖRTYOL HALKI ADINA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM
Adana’da gerçekleşen programa katılan Başkan Keskin yaptığı açıklamada; “Milli Mücadelede İlk Kurşun‘un İlçemiz Dörtyol’da atılışının 104. Yılı Etkinlikleri Kapsamında Türkiye Jokey Kulübün düzenlemiş olduğu İLK KURŞUN KOŞUSU Adana Yeşiloba Hipodrumunda gerçekleşti. Yarış sonrası düzenlenen törende Birinci gelen Aşkartay isimli atın sahibi adına Ahmet Aydoğdi beye kupasını ve Kulüp Başkanı Serdal Adalı’ya plaketini takdim ettik. Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Sözlü ise kazanan atın jokeyi Sadettin Boyraz beye şiltini ve çiçeğini takdim etti. Öncelikle Dörtyol Halkının dileğini yerine getirerek bu yarışa İLK KURŞUN KOŞUSU adının verilmesini sağlayan Türkiye Jokey Kulübü Başkanımız Sayın Serdal Adalı Bey ve diğer tüm Yönetim Kurulu üyelerine Dörtyol Halkı adına teşekkür ediyorum. Koşuda emeği geçen ve başarı gösteren herkesi tebrik ediyor bizi yalnız bırakmayan Meclis Üyelerimize ve hemşehrilerimize de şükranlarımı sunuyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli