İNSAFSIZLAR EKMEK TEKNESİNİ YAKTI

İNSAFSIZLAR EKMEK TEKNESİNİ YAKTI

ABONE OL
30 Mayıs 2023 12:26
İNSAFSIZLAR EKMEK TEKNESİNİ YAKTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın Antakya ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde, yaşam olmamasına rağmen taksi durağını açarak “şehre ışık tutmaya çalışan” taksicinin ekmek teknesi kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakıldı.

Cumhuriyet Caddesi Antakya Lisesi yanında bulunan konteyner taksi durağının depremlerde ayakta kaldığını gören taksici esnafı Mehmet Sarıkaya, ailesini güvenli yere götürdükten sonra tekrar işinin başına döndü. Depremlerde hasar alan aracını güçlükle yaptıran ve şehirde umut olmak için yeniden işinin başına geçen taksici Sarıkaya, ulusal haber ajanslarında da geniş yer bulmuştu.

Onlarca teklife ve daha uygun çalışabilme şartlarına rağmen Cumhuriyet Caddesi’nde “Bir umut, bir ışık” olmak için durağını terk etmeyen taksici Sarıkaya’nın, Cumhuriyet Taksi Durağı, kimliği belirsiz kişilerce yakıldı.

ÇARESİZ TAKSİCİ HER ŞEYE RAĞMEN HİZMETLERİNİ SÜRDÜRECEK  

Yanan ve kül olan taksi durağının ardından çaresiz kalan taksici Sarıkaya, “Son umudum olan, belki bu şehirde güzel günleri yeniden görürüz dediğim taksi durağımızı da kaybettik. Depremin ardından kısa süre içerisinde taksi durağımızı yeniden toparlayıp faaliyete geçmiştik. Ne yazık ki artık bir durağımız kalmadı. Cumhuriyet Mahallesi ve caddemizin son ışığı, son kalesi taksi durağımızdı. Artık o ışıkta söndü ve son kalemiz yıkıldı” dedi.

Taksici Sarıkaya, tüm olumsuz şartlara rağmen imkan oldukça kül olan taksi durağı önünde hizmet vereceğini sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli