İş İnsanı Mehmet Özkan’dan Yeşildal’a ziyaret

İş İnsanı Mehmet Özkan’dan Yeşildal’a ziyaret

ABONE OL
2 Mart 2021 10:27
İş İnsanı Mehmet Özkan’dan Yeşildal’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti’nin Hatay’daki kurucuları arasında yer alan, geçmiş dönem milletvekili aday adayı ve AK Parti davasına yıllardır verdiği destekle takdir toplayan hayırsever işadamı Mehmet Özkan, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal’ı ziyaret etti.
ÖZKAN: İL BAŞKANLIĞINIZ HAYIRLI OLSUN
Başkan Yeşildal’a yeni görevinde hayırlı olsun dileklerini ileten Özkan, yaptığı konuşmada, “AK Parti’miz Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2023 hedeflerine durmadan koşmaya devam ediyor. Bu tempoya Hatay’ın da ayak uydurması adına sizin İl Başkanlığı’na uygun görülmenizden ziyadesiyle memnunum. Geçmişte de bu partiye büyük hizmetleri beraber gerçekleştirdiğimiz sevdiğimiz bir ismin başkanlığını bizler de destekler, kutlu dava için elimizden ne gelirse yaparız. İl Başkanlığı’nızın, ilimize, ülkemize ve partimize hayırlı olmasını diliyor, görevlerinizde size ve il yönetimine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
YEŞİLDAL: DAVAMIZA YAPTIĞINIZ ÇALIŞMALAR TAKDİRE ŞAYANDIR
AK Parti’ye uzun zamandan bu yana hizmet eden işadamı Mehmet Özkan’ın ziyaretinden memnun olan AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal da ziyarette yaptığı konuşmada, “Sizin gibi bu davada en ön safta yer alan isimleri yanımızda görmek bizleri çok mutlu ediyor. AK Parti’nin her daim başarıya ulaşması adına verdiğiniz destek takdire şayandır. Bundan sonra da tek hedefimiz, ülkemizin AK Parti ile şahlanışa geçmesi ve vatandaşlarımıza layık hizmetler üretmektir. AK Parti’nin tek hedefi vatandaşlarını memnun etmektir. Kutlu davamızda sizlerin geçmişte yaptığı çalışmaları biliyor, bu anlamda da sizlere teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz beni çok mutlu etti. Ziyaretiniz ve nezaketiniz için size teşekkür ediyorum” dedi.
Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin sunulduğu ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

En az 10 karakter gerekli