Erten Elektronik
Erten Elektronik
İŞ VE İŞÇİNİN DOSTU BAŞKAN LÜTFÜ SAVAŞ

İŞ VE İŞÇİNİN DOSTU BAŞKAN LÜTFÜ SAVAŞ

ABONE OL
13 Şubat 2024 19:28
İŞ VE İŞÇİNİN DOSTU BAŞKAN LÜTFÜ SAVAŞ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HBB bünyesindeki personellerin maaşlarına %82 oranında artış müjdesi veren Başkan Lütfü Savaş’ın jesti personelleri memnun etti.

Hatay için gece gündüz çalışan, deprem sürecinde büyük fedakarlıklar gösteren personellere jest yapan Başkan Savaş gerçekleşen zam ile ilgili açıklamasında; “6 Şubat’ta yaşadığımız büyük felaketten sonra kendisi de depremzede olan; ailelerini, sevdiklerini kaybeden emekçilerimizle omuz omuza Hatay’ımız için gece gündüz çalıştık. Asla yorulmadık, yorulmayacağız. Bu şehre aşık çalışma arkadaşlarıma 2024 Ocak ayından itibaren % 82,5 oranında ücret artışı yapmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

KADIN İSTİHDAMINA TAM DESTEK

Başkan Savaş, il genelinde kadın istihdamı konusunda ciddi adımlar atan KAGİDER’i ziyaret ederek projeler konusunda HBB olarak üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını belirtti. Başkan Savaş, eşi Nazan Savaş ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı konuşmada; “Hatay’da istihdam yaratan ve topluma katkı sağlayan her kurum ve kuruluşun yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) öncülüğünde Loreal Grup Vichy ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi işbirliği ile kadın girişimcilerimizin hayatını güzelleştirmek, refah seviyesini arttırarak onlara artı değer katmak amacıyla eğitim ve uygulamaların verileceği projemizin açılışını gerçekleştirdik” dedi.

Hatay’da önümüzdeki dönemde istihdam odaklı projeleri ortaya koyacak olan Başkan Savaş’ın maaş zammı müjdesi ve kadın istihdamına destek açıklaması kent halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

En az 10 karakter gerekli