Erten Elektronik
Erten Elektronik
İSKENDERUN BELEDİYESİ’NİN ÇORBA İKRAMLARI SÜRÜYOR

İSKENDERUN BELEDİYESİ’NİN ÇORBA İKRAMLARI SÜRÜYOR

ABONE OL
1 Kasım 2023 11:54
İSKENDERUN BELEDİYESİ’NİN ÇORBA İKRAMLARI SÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İskenderun Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler her hafta olduğu gibi bu hafta da sabah namazları sonrasında İskenderunlulara sıcak çorba ikramında bulunmaya devam ediyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,15 Temmuz Parkında (Boyacılar Parkı) oluşturulan çorba dağıtım noktasında incelemelerde bulundu.

TOSYALI: VATANDAŞLARIMIZ İKRAMLARIMIZDAN FAYDALANABİLİR

Çorba Dağıtım Noktası Hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı; “İşlerine günün erken saatlerinde başlayan vatandaşlarımız, esnaflarımız ve öğrencilerimiz için 15 Temmuz Parkının (Boyacılar Parkı) bulunduğu noktada oluşturduğumuz çorba dağıtım noktasında incelemelerde bulunduk. Hafta içi sabahları açık olacak çorba dağıtım noktamızdan vatandaşlarımız ücretsiz bir şekilde yararlanabilirler. Alt yapıdan üst yapıya, kültürel, sanatsal ve sosyal projelere kadar geniş bir çerçevede hizmet sunuyoruz. Daha birçok sosyal projeyi hayata geçireceğiz. Paylaşmak ise bizim kültürümüzün bir parçasıdır. Bütün vatandaşlarımıza şimdiden afiyet olsun” ifadesinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli