İSKENDERUN SPOR YARI FİNALDE

İSKENDERUN SPOR YARI FİNALDE

ABONE OL
25 Mayıs 2023 23:07
İSKENDERUN SPOR YARI FİNALDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Ligi kırmızı grup yükselme Play Off birinci tur ilk maçında Ankara Demirspor’u penaltılarla eleyerek yarı finale yükseldi.

İlk yarısı 2-1 İskenderunspor’un üstünlüğüyle biten karşılaşmanın ikinci yarısında durum eşitlendi, maç uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca turu penaltılarda atladı.

MÜSABAKA 15’ER DAKİKALIK UZATMALARA GEÇİLDİ

TFF 2.Lig Yükselme Play Off 1. Tur maçında İstanbul Pendik İlçe Stadında oynanan karşılaşmayı İskenderun’dan çok sayıda taraftar izlemeye gitti. Coşkulu turuncu-mavili taraftarın desteğini alan İskenderunspor, Ankara Demirspor karşısında ilk yarı çok güzel bir futbol sergileyerek 36. Dakikada penaltıdan Artun Akçakın’ın golüyle öne geçti, 38. Dakikada rakip Ankara Demirspor Mert Örnek’le durumu eşitledi 1-1. 45. Dakikada Enes Soy farkı bire çıkaran golü kaydetti ve ilk yarı turuncu-mavili ekibin 2-1’lik üstünlüğüyle bitti. İkinci yarıda bir gol bulan Ankara Demirspor maçı 15’er dakikalık uzatmalara taşıdı.

MÜSABAKA 15’ER DAKİKALIK UZATMALARA GEÇİLDİ

2-2’lik skorla noktalanan Maçın 15’er dakikalık ilk devresi büyük bir heyecanla devam etti. Toplam 30 dakikalık uzatma süresinde de her iki takım da gol yollarında başarılı olamayınca sonucu belirlemek üzere penaltılara gidildi. Taraftarın büyük heyecan yaşatan turuncu-mavili ekip, turu penaltılarda 6-4’lük skorla birinci turu geçerek yoluna devam ederken, camiasını da sevince boğdu. 

En az 10 karakter gerekli