İskenderun’a 600 yataklı yeni devlet hastanesi

İskenderun’a 600 yataklı yeni devlet hastanesi

ABONE OL
15 Mart 2021 16:06
İskenderun’a 600 yataklı yeni devlet hastanesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, yapımı planlanan 600 yataklı İskenderun Yeni Devlet Hastanesi proje alanının ardından, çalışmaları devam eden Aile Sağlığı Merkezlerinin inşaat alanlarında incelemelerde bulundu.

Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve beraberlerindeki heyetle Düğünyurdu Mahallesi’nde yapılacak 600 yataklı İskenderun Devlet Hastanesi yerinde incelemelerde bulunan Özel, Denizciler ve Gültepe Mahallelerindeki Aile Sağlığı Merkezlerinin inşaat alanlarında değerlendirme ve istişarelerde bulundu. Denizciler, Karayılan, Gültepe, Düğünyurdu ve daha birçok mahallede ziyaretlerde bulunarak, yapımına başlanan yatırımları incelerken, halkın talep ve beklentilerini dinleyen Milletvekili Özel, “Durmak Yok!” mesajıyla hizmet etme yolunda çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

KARAYILAN’A ‘HEYECAN PARK’
Heyet daha sonra, İskenderun Belediyesi tarafından Karayılan mahallesine yapılması planlanan “Heyecan Park” mesire alanı bölgesinde incelemelerde bulundu.

En az 10 karakter gerekli