İskenderun’da hırsızlık zanlısı 6 kişi yakalandı

İskenderun’da hırsızlık zanlısı 6 kişi yakalandı

ABONE OL
25 Şubat 2021 08:56
İskenderun’da hırsızlık zanlısı 6 kişi yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay’ın İskenderun ilçesinde hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 6 şüpheli yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, emniyet müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde çeşitli tarihlerde Kocatepe, Esentepe, Barıştepe, Buluttepe, Yunus Emre, Meydan, Barbaros, Numune, Kurtuluş mahallelerinde meydana gelen hırsızlık olaylarının şüphelilerinin yakalanması için çalışma yaptı. 2 otodan hırsızlık, 3 motosiklet hırsızlığı, 3 bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı, 3 ev ve iş yerinden hırsızlık, 1 açıktan hırsızlık, suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi gibi 13 olayın faillerinin yakalanması için yapılan çalışmada tespit edilen 6 olayın şüphelisi 6 kişi yapılan operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

İskenderun’da 13 gümrük kaçağı telefon ele geçirildi

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir araçta yapılan aramada gümrük kaçağı olduğu belirlenen 13 cep telefonu ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İskenderun yolu üzerinde durdurdukları bir otomobilde arama yaptı. Yapılanı aramada 13 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirilirken araç sürücüsü gözaltına alındı.
Yabancı uyruklu araç sürücüsü M.A. hakkında adli işlem yapıldı.

Hatay’da kaçak içki operasyonu

Hatay’da düzenlenen kaçak içki operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.
Hatay Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçakçılık suçları kapsamında yapılan çalışmada Harbiye Mahallesinde bulunan bir işyerine operasyon düzenledi. İş yerinde yapılan aramada 13 kilo boğma, 480 adet içi tütünle doldurulmuş makaron, 5 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheli E.U. hakkında adli işlem yapıldı.
İHA

HATAY’DA BİR İŞ YERİNDE YAPILAN ARAMADA 13 KİLO BOĞMA, 480 ADET İÇİ TÜTÜNLE DOLDURULMUŞ MAKARON, 5 PAKET GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA ELE GEÇİRİLDİ. (GÖKHAN AKLAN/HATAY-İHA)
Hatay’da düzenlenen kaçak içki operasyonunda 1 kişi gözaltına alındı.

En az 10 karakter gerekli