İYİ PARTİLİ ÇİRKİN TEŞKİLATLARA MESAJ VERDİ

İYİ PARTİLİ ÇİRKİN TEŞKİLATLARA MESAJ VERDİ

ABONE OL
2 Şubat 2023 11:49
İYİ PARTİLİ ÇİRKİN TEŞKİLATLARA MESAJ VERDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti İl Başkanlığı’ndan milletvekili aday adaylığı için istifa eden Şefik Çirkin, teşkilatlara moral mesajı verdi.

Üç buçuk yıldır başarıyla yürüttüğü İyi Parti İl başkanlığı görevini son yapılan il kongresinde milletvekili aday adaylığı nedeniyle yeni yönetime bırakan İyi Parti il eski başkanı Şefik Çirkin ahde vefalı kişiliğini bir kez daha ön plana çıkararak, üç buçuk yıldır başında bulunduğu İyi Parti teşkilatlarına ve İyi Parti gönüllülerine sosyal medya sayfalarından bir açıklama yayımladı. İyi Parti il eski başkanı ve milletvekili aday adayı Şefik Çirkin yaptığı açıklamada; “Yaklaşık 3.5 yıllık İl Başkanlığı dönemini bitirdik ve bayrağı uzun yıllardır dostumuz, dava arkadaşımız olan Nazmi Ceylan beye devrettik. Güzel bir kongre oldu Cuma Çapar kardeşimiz de aday olarak güzel davrandı ortaya güzel bir şey çıktı.

TEŞKİLATSIZ HİÇ BİR ŞEY OLMAZDI

Ağırlığımızı, emeğimizi teşkilata verdik çünkü teşkilatsız hiç bir şey olmazdı, Bir milletvekili adayı gibi davranmadık, aman kimseyle kötü olmayalım demedik, Hakkı neyse öyle davrandık, düşman sahibi olmaktan çekinmedik onların da bizi anlayacaklarına ve bir gün dost olacağımıza eminim. Çünkü sağlam bir yapı olmadan bir kere yerel hedef olmaz İnşallah bu yapı oluştu ve Hatay İYİ Parti benden sonra da büyük başarılara imza atacaktır. Genel seçimlerde en az 2 ve inşallah daha üstü bir vekil sayısı ile yerel başarının temelini atarken, partinin oylarını kendi şahsi hesapları adına düşük gösterenlere de İYİ Parti bir ders verecektir. İşimiz zordu, dışardan çok müdahale ile karşılaştık. Yapı haliyle yeniydi, acemiydi beni anlamaları uzun sürdü ama acemi de olsa tüm arkadaşlarım iyi niyetli ve sağlamdı. Onların eseridir bu başarı, Bu anlamda beni yalnız bırakmayan tüm arkadaşlarıma bir ömür minnet duyacağım. Şimdi yollarına bensiz devam edecekler ama İl Başkanımız Nazmi Ceylan beyde bu arkadaşlarımızdan biri olduğu için fazla da eksikliğimizi hissetmeyeceklerinden eminim.

HATA DA BENİM SEVAP DA

Partinin kurucusu idim, GİK üyeliği yaptım, İl Başkanı olduğumda MDK üyesiydim. Hayır, bu görev daha aşağı demedim kabul ettim, Yarın milletvekili adayı olursam Ankara adayı gibi olmayı kendime yakıştırmadım. Memleketime bir emeğim olsun istedim ve elimden geleni yaptım, Bu yolda bilmeden haksızlık yaptığım kim varsa özür dilerim Partim ve davam için çöpçülük gerekiyorsa onu da yaparım. Uzun süren siyasi hayatım da hiç maruz kalmadığım sözlere maruz kaldım, Hala da kalıyorum. Bana en ağır işleri yapanlar iyilik yaptığım insanlardı. Hayatın değişmeyen gerçeği buymuş bir defa daha öğrendim. Ama bir gerçek daha var ki bana inanmış dava arkadaşlarımın sarsılmaz inancı ve güvenci o günleri atlatmamıza yardım etti. O bakımdan onlara tek tek teşekkür ediyorum yolları bahtları açık olsun ayrıca beni hiç bırakmayan teşkilat Başkanlarım da var. Bu başarıyı elde ederken en büyük pay onların ve il ve ilçe yöneticilerinindir, hepsi aslanlar gibi mücadele ettiler. Listenin bütün sorumlusu benim, Kimse sorumlu aramasın, hata da benim sevapta İl Başkanımız elbette katkı sundu ancak onun yıpranmaması adına sorumluluğu üstümüze aldık. Dedik ya biz hiç milletvekili adayı gibi davranmadık belki bundan sonra davranır ve bir türlü öğrenemediğimiz mavi boncuk işini öğreniriz. Yazmak isteyip de yer bulamadığımız çok arkadaşlarımız var, onlarla farklı bir listede buluşacağız. Ancak şunun da bilinmesini isterim ki listede çok değerli arkadaşlarla birlikte 2 Profesör var biri Anayasa, diğeri tıp profesörü. Onlara da ayrıca teşekkür ederim sundukları katkı için 2 kişi var ki birini bilerek yazmadım, diğeri aslında listede olduğu halde yazım kargaşasından giremedi. Her ikisi de çok değerli onlarla da farklı bir listede buluşacağız inşallah.

İYİ PARTİ TEMİZ BİR PARTİDİR

Bundan sonra her milletvekili adayı gibi halkın arasındayım, çok sevdiğim Hatay halkı ve partim uygun görürse adayım gayem hizmet başka şahsi hedefim yok. Uygun görmezlerse yine halkımın ve partimin emrindeyim ayrıca tüm milletvekili adaylarımıza başarılar dilerim yolları açık olsun. Ben ise önce Allah’a, sonra millete teslim biriyim. Adaylık nasipse olur değilse olmaz, Adaylık uğruna hiç bir ahlaksızın, hırsızın önünde eğilmem, İYİ Parti temiz bir partidir ona layık olmaya çalışırım. Hatay halkından isteğimdir; Ben olayım, olmayayım birbirinize sahip çıkın, Hatay üzerinde oynanan oyunları hep siz bozdunuz Allah razı olsun. Bundan sonra daha fazla kenetleşin. Çünkü Hatay üzerine hesap çok ve bunu bizimle uğraşanlardan daha iyi anlıyoruz Sunnisi – Alevisi şimdiye kadar yaptığınız gibi el ele verin, Ben makamım olsun olmasın bu konuda her daim hizmetinizdeyim neye mal olursa olsun…

TÜM DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜR EDERİM

Başta Genel Merkezimize ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e bu süreçte arkamızda dimdik durdukları için Devletimizin yöneticilerine devlet yararına doğru işlerimizde yanımızda durdukları için değerli basınımıza bize yardımları ve anlayışları için Yönetici arkadaşlarımıza da bana tahammül ettikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli