JİBO VET HATAY’DA AÇILDI

JİBO VET HATAY’DA AÇILDI

ABONE OL
23 Ocak 2023 14:45
JİBO VET HATAY’DA AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Veteriner Hekimliğini İbrahim Demir’in yaptığı ‘JİBO VET’ görkemli açılış töreniyle hizmete girdi.

Gerçekleşen açılış törenine Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Alev Seçmen, Gelecek Partisi Hatay İl Başkanı Can Cankesen, DEVA Partisi Antakya İlçe Teşkilat Başkanı Uğur Çakıllı, İYİ Parti Antakya Teşkilat Başkanı Yusuf Diker, MHP Hatay İl Başkan Yardımcısı Kenan Attar, AK Parti Önceki Dönem İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Ülkü Ocakları Antakya İlçe Teşkilat Başkanı Hasan Bayır,

Hatay Veteriner Hekimleri Oda Başkanı Yahya Hamurcu, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karaca, Hatay Dernekler Federasyonu Başkanı Abdurrahman Taşçıoğlu, Hatay Basın Cemiyeti (HBC) Hikmet Otuzbir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, parti temsilcileri, STK ve oda temsilcileri ile çok sayıda davetli katılım gösterdi.

KLİNİK 7-24 HİZMET VERECEK

Merkez Antakya ilçesi Odabaşı Mahallesinde hizmete giren veteriner kliniğinin açılışında konuşan Vet. Hek. İbrahim Demir, açılışa katılan herkese teşekkürlerini sundu.

Veteriner Hekimlik Kliğinin ismine de değinen Demir, ‘JİBO’ isminin ölen köpeğine ait isim olduğunu ve kendisi için anlamlı olduğunu belirtti.

Klinik olarak 7/24 çalışma prensibiyle aciliyet gerektiren durumlarda da hizmet verebileceklerini aktaran Vet. Hek. Demir, evcil hayvan sahiplerinin memnun kalacakları bir klinik sistemi oluşturduklarını dile getirdi.

Açılışta konuşan Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karaca, açılan kliniğin çok değerli olduğuna değinerek başarı dileklerinde bulundu.

Hatay Veteriner Hekimleri Oda Başkanı Yahya Hamurcu ise kliniğin açılışında emeği olan herkese teşekkürlerini sunarak, Veteriner Hekim İbrahim Demir’e başarılar diledi.

Odabaşı Mahallesi Sedef Sokak (Kupon Park arkası – CEKA Petrol karşısı) üzerinde hizmet veren ‘JİBO VET’e, 0533 322 5420 GSM numarası ile ulaşabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli