“Kansu Okuyor” projesi ödül töreni düzenlendi

“Kansu Okuyor” projesi ödül töreni düzenlendi

ABONE OL
17 Haziran 2022 16:03
“Kansu Okuyor” projesi ödül töreni düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı ikinci döneminde Kansu Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Fulya Sayar’ın koordinesinde, 13 öğrencinin katılımıyla başlatılan Kansu Okuyor projesinde dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

ESMERGİL: 13 ÖĞRENCİ TOPLAMDA 208 KİTAP OKUDU

Proje ile ilgili bilgi veren okul Müdürü Onur Esmergil: “Okulumuzda hayırseverimiz tarafından kurulan Süleyman Yaşar Kütüphanesi sonrası, öğrencilere kitap okumayı sevdirmek adına projeyi başlattıklarını söyledi.

13 öğrencimiz her ay 4’er kitap okuyarak, okudukları kitapların tahlilini gerçekleştirdiler. 4 ayın sonunda 13 öğrencimiz toplamda 208 kitap okuyarak projeyi tamamladılar. Her ay yapılan kitap tahlilleriyle belirli kriterler çerçevesinde öğrenciler birbirileriyle kıyasıya yarıştılar.

Projemize katılan her öğrenciye madalya takdimi ve Dereceye giren öğrencilerimize hayırseverimiz tarafından organize edilen tablet ve akıllı saatler hediye edildi. Bu vesileyle projemize katılan öğrencilerimize, proje yürütücüsü Türkçe Öğretmenimiz Fulya Sayar’a ve sürpriz hediyelerle öğrencilerimizi sevindiren değerli hayırseverimiz Süleyman Yaşar beyefendiye teşekkür ederiz” dedi.

Konuşmaların ardından dereceye girenler ödüllendirildi.

En az 10 karakter gerekli