Kara Mehmet Hassa’yı ilmek ilmek dokuyor

Kara Mehmet Hassa’yı ilmek ilmek dokuyor

ABONE OL
2 Ocak 2023 20:34
Kara Mehmet Hassa’yı ilmek ilmek dokuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, hizmetlerle Hassa’yı ilmek ilmek dokuyarak güzelleştiriyor.


Başkan Karataş, her mahalleye eşit hizmet prensibi ile ihtiyaç önceliğine göre tüm mahalleleri kalkındıracak projeleri ardı ardına hayata geçiriyor.

Karataş, bir süre önce yapımına başlanan projeleri de sürekli takipte tutarak tüm gelişmelerden anında haberdar olarak çalışmalara yön veriyor.

DCIM\100MEDIA\DJI_0480.JPG

Başkan Karataş, Ak Parti İlçe Başkanı Cafer Sarı ile birlikte ilçeye kazandırmış olduğu Volkanik Haydarlar Gölü peyzaj çalışmalarını ziyaret etti.

Çalışmalarda önemli aşama kaydedildiğini gören Karataş, alanın yakın zamanda tüm vatandaşların istifadesine sunulacağını kaydetti.


MAHALLELERE DÜĞÜN SALONLARI YAPILIYOR
Başkan Karataş, ilçeye bağlı mahallelere kalıcı eserler bırakmaya da devam ediyor. Başkan Karataş bu kapsamda Aktepe Mahallesi Millet Kıraathanesi (Park) çalışmalarını yerinde inceledi.

Karataş ardından Ardıçlı Mahallesine kazandırılan düğün salonuun yerinde inceledi. Karataş, çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Ardıçlı Mahallemize yakışır güzel bir düğün salonu kazandırıyoruz.

Çalışmalarımız devam etmekte olup en kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız. Hayırlı Olsun. Ak Parti İlçe Başkanımız Cafer Sarı ile birlikte Aktepe Mahallesi Millet Kıraathanesi (Park) çalışmalarını yerinde inceledik. Bina yapımı %80 oranında bitmiş durumdadır.

Çocuk oyun Parkı %100 oranında hazır. Bahçe Peyzaj çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah en kısa sürede tamamlayıp kıymetli vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” ifadelerini kullandı.


Vatandaşlar, yapımı devam eden çalışmalardan dolayı Başkan Karataş’a teşekkürlerini sundular.

En az 10 karakter gerekli