Kaşıkçı “Mücadelemizi demokratik zeminde vereceğiz”

Kaşıkçı “Mücadelemizi demokratik zeminde vereceğiz”

ABONE OL
15 Ekim 2021 09:07
Kaşıkçı “Mücadelemizi demokratik zeminde vereceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Cumhuriyet Gazetesi’nin Ülkü ocakları ile ilgili yaptığı habere sert tepki gösterdi. Cumhuriyet Gazetesi değerlerine ilkesizce saldırmaya devam ettiğini belir ten Kaşıkçı, “İlim irfan yuvası olan Ülkü Ocaklarının kültür, sanat ve siyaset hayatına bunca yıldır yetiştirdiği değerler ortadadır. Her türlü saldırı ve iftira ile mücadele edecek dirence sahip olan Ocaklarımız ülkemizin yarınları için çalışmalarına kararlılıkla devam edecektir” dedi.

YALAN HABER ÜRETME MERKEZİ

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı konuyla ilgili yaptığı açıklamada: Cumhuriyet Gazetesi değerlerimize ilkesiz ce saldırmaya devam ediyor. Dün Türkgün Gazetesini yalan haberleri ile yıpratmaya çalıştılar. Olayların gerçeğini resmî belgeler ile TBMM’de açıkladık. Ancak yalan o kadar fazla vücutlarına sirayet etmiş ki yüzleri dahi kızarmadı. Bugün ise iftiraları ile Ülkü Ocaklarımızın üzerine alçakça saldırıyorlar. Cumhuriyet Gazetesi bugün yayınladığı yalan haber ile ilkesiz yayıncılıkta ne kadar uzmanlaştığını bir kez daha ortaya koymuş oldu.

MÜCADELEMİZİ DEMOKRATİK ZEMİNLERDE VERECEĞİZ

Her defasında gerçekleri çarpıtarak Ülkücü-Milliyetçi camianın değerlerine saldırmayı kendilerine görev edinen bu kirli yapı ile mücadelemizi “onların istediklerinin aksine” demokratik zeminlerde vermeye devam edeceğiz. Ayrıca bugün ki haberi gazeteye pas edenlerin ideolojik olarak nerede durdukları ise bilgimiz dahilindedir.

YÜZLERİ KIZARMAYACAK

İlim irfan yuvası olan Ülkü Ocaklarının kültür, sanat ve siyaset hayatına bunca yıldır yetiştirdiği değerler ortadadır. Her türlü saldırı ve iftira ile mücadele edecek dirence sahip olan Ocaklarımız ülkemizin yarınları için çalışmalarına kararlılıkla devam edecektir. İlkesiz ve yalan habercilik konusunda ihtisas yapan Cumhuriyet Gazetesinin bu cevaplarımız karşısında yüzlerinin kızarmayacağını iyi biliyoruz. Siz yalanlarınıza bizde doğruları suratlarınıza vurmaya devam edelim” dedi.

En az 10 karakter gerekli