KİMYONOĞLU’NDAN HATAYLILARA KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

KİMYONOĞLU’NDAN HATAYLILARA KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

ABONE OL
17 Nisan 2024 10:33
KİMYONOĞLU’NDAN HATAYLILARA KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kızılay Hatay Şubesi Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu, yaz aylarıyla birlikte azalan kan stoklarının yenilenmesi, artan kan ihtiyacının karşılanması için tüm vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu.

Her zaman kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunun altını çizen Kızılay Hatay Şubesi Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu, Hatay ili çapında ulusal kan bağışı seferberliği başlattı. Kızılay kampanyasında topluma “Kan Dostumuz Olun, Bu Kış Da Umut Olun” diye seslendi.

HERKESİ MOBİL KAN ALMA TIRINA BEKLİYORUZ

Kızılay Hatay Şube Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu herkesi kan vermeye davet ettiği açıklamasında; “Ramazan ayı içerisinde kan stoklarında yaşanan azalmadan dolayı hastalarımızın ihtiyaç duyduğu kan bağışı için 17 Nisan Çarşamba, 18 Nisan Perşembe ve 19 Nisan Cuma günleri, Odabaşı Mahallesinde bulunan Antakya Belediyesi Ek Hizmet binası önünde kurulacak olan Mobil Kan Alma Tırında kan bağışı kampanyası düzenlenecektir.

Bu önemli etkinliğe, çevremizden birçok kişinin katılımını sağlamak için gereken hassasiyeti göstermeliyiz. Kan bağışının hayati önemini anlamak ve toplumumuza fayda sağlamak adına destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli