Kırıkhan TSO Başkanı Bölükbaşı’dan Çalışkan’a ziyaret

Kırıkhan TSO Başkanı Bölükbaşı’dan Çalışkan’a ziyaret

ABONE OL
30 Ağustos 2021 11:46
Kırıkhan TSO Başkanı Bölükbaşı’dan Çalışkan’a ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaşı ve Meclis üyeleri, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ı ziyaret etti. Ziyarette TSO’nun çalışmaları, oda seçimleri ve Hatay’ın ekonomik sorunlarıyla ilgili durum değerlendirilmesinde bulunuldu. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaşı ve Meclis üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. GİK Üyesi Çalışkan, “Ticaret ve Sanayi Odası olarak, başkanımızın Kırıkhan’daki çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Özellikle son günlerde yapmakta oldukları Organize Sanayi Bölgesinin de inşallah kısa süre içerisinde neticelenmesini temenni ediyorum” dedi.

ÇALIŞKAN: TİCARET ODALARI KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYOR

Uzun yıllar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapan Bölükbaşı’nın başarısına da değinen Çalışkan, “Bugün geçen seçim döneminde bir mücadele içerisindeydiniz Tabii, Ticaret Sanayi Odaları hakikaten önemli. Bu tür kurumlar; tüccarlar, esnaflar, sanayici ile kamu kurumları arasında köprü vazifesi kuruyor. Bu nokta da sağ olsun başkanımız bizim de Kırıkhan’da üyesi olarak herhangi bir sorun olduğunda rahatlıkla kapısını çalabileceği bir görevi başarıyla yerine getirmektedir. Bu vesileyle tekrar başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaşı da, “Necmettin Çalışkan Başkanımıza, nezaket ziyaretine geldik. Necmettin Başkanımızı çok önemsiyoruz. Yakından da takip ediyoruz. Başarılarının da devamını diliyoruz.” dedi.

BÖLÜKBAŞI: 55 ODALI YENİ BİNAMIZDA HİZMET VERECEĞİZ

Başkan Bölükbaşı, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası olarak yaptıkları; “7500 metrekare kapalı yeni inşaatından bahsederek, “Kaba inşaatı bitti. Şu an sıva aşaması devam ediyor. 55 odalı iki katlı otel; konferans salonu var ve ikinci katını da Ticaret Odası olarak kullanmayı düşünüyoruz” diye konuştu. Beyzade Fm&Tv’nin, Akdeniz bölgesinde Karasal yayın yapan ve sosyal medya üzerinden de yürüttüğü başarılı çalışmalara da değinen Başkan Bölükbaşı, “Ayrıca kanalınızı da takip ediyorum. Gündemde ki olayları anlık, canlı olarak da yayınlıyorsunuz, çok teşekkür ediyorum.” diyerek Beyzade Fm&Tv’nin başarılarının devamını temenni etti.

En az 10 karakter gerekli