Kırıkhanlı marangozlara yeni tesis

Kırıkhanlı marangozlara yeni tesis

ABONE OL
29 Mart 2021 08:55
Kırıkhanlı marangozlara yeni tesis
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan’da Organize Sanayi Bölgesi’nin yanısıra istihdam oluşturacak yeni yatırımın proje alanında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Yayman, ilçeye Marangozlar sitesi yapılacağını müjdeleyerek, sitenin Kırıkhan için hayati işlerden biri olduğunu ve büyük istihdam oluşturacağını söyledi.
YAYMAN: TESİS EN KISA ZAMANDA HİZMETE GİRECEK
Beraberinde Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, Marangozlar Odası Başkanı Muhammed Güzey ve belediye meclis üyeleri ile birlikte kurulacak olan Marangozlar Sitesi için biraraya gelen Milletvekili Hüseyin Yayman, ilçede yaygın olan marangozcuları tek çatı altında toplayacaklarını belirterek, “OSB ve Marangozlar sitesini inşallah en kısa zamanda tamamlayarak hizmete sunacağız” dedi.


ÇALIŞMALARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM
Yeni Marangozlar Sitesi’nin yerini inceleyerek Oda Başkanı Muhammed Güzey’den bilgiler alan Milletvekili Yayman, şehrin ekonomi ve sanayisini büyütecek, küçük esnafın sanayici ile birlikte çalışma yapıp üretim yapacağı, sanayi ve ticaretin yoğunlaştığı bir bölgenin oluşması için çalışmaların takipçisi olacağını söyledi. Milletvelili Yayman, daha sonra beraberindeki heyetle marangoz esnafını ziyaret etti.

En az 10 karakter gerekli