KIZILAY HATAY’DAN RESİM YARIŞMASI VE SERGİ PROGRAMI

KIZILAY HATAY’DAN RESİM YARIŞMASI VE SERGİ PROGRAMI

ABONE OL
25 Nisan 2024 13:39
KIZILAY HATAY’DAN RESİM YARIŞMASI VE SERGİ PROGRAMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kızılay Hatay Şube Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu, Kızılay’ın sosyal faaliyetlerdeki etkinliğini arttırarak farkını bir kez daha gösterdi.
Kızılay’ın yalnızca kan ile ilgili bir kurum olmadığını, aynı zamanda sosyal ve kültürel projelere de aktif şekilde katılabileceğini göstermek, bu vesileyle depremzede öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yükseltmek adına Kızılay Hatay Şubesi öncülüğünde resim ve sergi yarışması düzenlendi. Kızılay Hatay Toplumsal Hizmet Merkezi öncülüğünde Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık ve Afet İyileştirme Direktörü Aslan Turgut Bulut’un katılımlarıyla 23 Nisan Resim Yarışması ve Sergisi Programları düzenlendi.
TÜM ÖĞRENCİLERE ÖDÜL VERİLDİ
Konteyner Kentte yaşayan 40 öğrencinin yaptıkları birbirinden güzel resimler sergideki yerini aldı ve katılım sağlayan her öğrenciye hediyeler takdim edildi. Dereceye giren öğrencilere ise ödülleri takdim edildi. Kızılay Hatay Şube Başkanı Hüseyin Kimyonoğlu, programa katılan ve dereceye giren öğrencilerin yanı sıra tüm katılımcılara teşekkür etti. Kızılay’ın sosyal hayatın her daim içinde yer alacağını belirten Başkan Kimyonoğlu, programın sonunda katılımcılarla hatıra fotoğrafı da çekildi.

En az 10 karakter gerekli