Erten Elektronik
Erten Elektronik
KONYA’DA SERDAR ÖZYURT’A COŞKULU KARŞILAMA

KONYA’DA SERDAR ÖZYURT’A COŞKULU KARŞILAMA

ABONE OL
6 Ocak 2024 22:10
KONYA’DA SERDAR ÖZYURT’A COŞKULU KARŞILAMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Özyurt Savunma Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Özyurt Konya’da yüzlerce vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı.

Hatay’da yapımına başladığı dev mühimmat tesisi ile milyonlarca Hataylının takdirini kazanan Özyurt, Ankara ve İstanbul’un ardından tesis yapımı için Konya’dan da davet almıştı. Ancak memleketini seçen Özyurt’u unutmayan Konyalılar her fırsatta projelerini Özyurt’a tanıtmaya devam ediyor. Özyurt bu anlamda Konya’da incelemelerde bulundu. Konya’daki sanayi tesislerinde önemli incelemeler gerçekleştiren Özyurt, daha sonra Çumra Anadolu üretim ve Pazarlama Kooperatifinin daveti üzerine istişare toplantısına katıldı.

ÖZYURT KONYALILARA MEVLANA’NIN SÖZÜYLE SESLENDİ: “AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR”

Hatay’ın yetiştirdiği önemli değerlerden olan Serdar Özyurt, kendisini coşku ve sevgi seliyle karşılayan Konyalılara Konya’nın manevi önderi olan Mevlana Celaleddin Rumi’nin sözüyle seslendi. “Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir” sözüyle Konyalılardan alkış alan Özyurt, “Sanayi tesislerinde incelemelerde bulunduk. Daha sonra Çumra Anadolu Üretim ve Pazarlama Kooperatifinin daveti üzerine istişare toplantısına katıldık. Ben biliyorum ki aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir. İki kadim şehrimiz Konya ve Hatay’ın birbirine büyük bir gönül bağıyla bağlı olduğunu söyledi. Zor zamanlar güçlü insanları ortaya çıkarır, halkı anlamak önce Hal’den anlamakla başlar. Biz işin hakimi değil hadimisi olmaya talibiz. Çıkmış oldukları yolculukta kooperatif yetkililerine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Misafirperverliklerinden dolayı Çumra halkına teşekkür eden Özyurtalkışlar arasında Konya temaslarını tamamladı.

En az 10 karakter gerekli