Erten Elektronik
Erten Elektronik
LÜTFÜ SAVAŞ NET KONUŞTU: “ADAYIM. SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

LÜTFÜ SAVAŞ NET KONUŞTU: “ADAYIM. SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

ABONE OL
7 Şubat 2024 16:49
LÜTFÜ SAVAŞ NET KONUŞTU: “ADAYIM. SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, adaylığının çekileceği iddialarını; “Ben adayım. Seçimi kazanacağız” şeklinde cevapladı.

6 Şubat anma programında kendisine gösterilen tepkilerin ardından basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Savaş, provokasyon olduğu bilgisini aldığı olaylarda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya da tepkiler olduğunu, ancak alanda hiçbir güvenlik önlemi olmamasının riskli olduğunu kaydetti. Başkan Savaş, adaylığı ile ilgili son olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşme gerçekleştirdiğini kaydeden Savaş, net şekilde aday olduğunu be seçimi kazanacaklarını söyledi.

“VOLKAN GELİNCE GÖKHAN DEĞİŞTİ!”

Hatay Büyükşehir Belediye ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Gökhan Zan’ın kendisine karşı olan tutumunu teknik direktörlüğe getirilmemesi olarak yorumladı. Savaş, yaptığı açıklamada, “Kışkırtmaların baş sorumlusu Gökhan Zan. O futbolu bıraktığında ben ona kucak açtım. Onu maaşlı elemanım gibi futbol takımımda çalıştırdım. Onun şahitliğini biz yaptık. Bizim aramızda hiçbir kırgınlık yoktu. Ne olduysa Volkan hocanın Hatay’a gelmesiyle oldu. Biz daha iyi teknik direktör görmek istedik” dedi.

En az 10 karakter gerekli